Grand Vin Helsinki 2018 – Viiniä ja herkkuja

Viini virtasi Vanhalla Ylioppilastalolla, kun syksyn viinitapahtuma Grand Vin Helsinki 2018 avasi ovensa perjantaina 12.10.2017. Kaksipäiväisessä Grand Vin Helsinki -tapahtumassa pääsi tutustumaan ja maistelemaan laadukkaita viinejä maailman eri kolkista.

Paikalla oli paljon viinintuottajia ja viinintekijöitä, jotka myös kertoivat tarkemmin viineistään omilla ständeillään ja Master Class -luonnoillaan. Grand Vin Helsingin tavoitteena on luoda kaikille kävijöille ainutlaatuinen mahdollisuus oppia lisää laadukkaasti tuotetuista viineistä. Samalla mahdollistetaan uusien viinituttavuuksia löytäminen. Näistä viineistä voi nauttia jatkossa ystävien kesken.

Vuoden 2018 esitellyt viinit

Vanhan Ylioppilastalon salissa on tarjolla digilipukkeilla laaja valikoima laadukkaita ja persoonallisia viinejä. Valikoimasta löytyy viinejä lähes kaikista maailman merkittävimmistä viinintuottajamaista, sekä vanhasta että uudesta maailmasta. Edustettuina on yli 50:n viinintuottajan valko- ja punaviinejä isoista klassisista tuottajista pienempiin persoonallisiin perhe- ja pientuottajiin.

Master Class -luennot 2018

Daniel Stewart

Vientipäällikkö, Guerrieri- Rizzardi

Xavier Simal

Export Manager, Llopart

Enrico Rivetto

Omistaja ja viinintekijä, Azienda Agricola Rivetto

Kaidi Kerdt

Markkinointipäällikkö, Masi Agricola

Samuil Angelov

Puheenjohtaja Suomen Sommelierit ry, Ravintola Murun perustaja

Jukka Sinivirta

Viinintuntija ja viinikirjoittaja

Taneli Lehtonen

Vuoden Sommelier 2017, Sommelier ravintola Muru

Grand Vin stream

Voit seurata tapahtumaa myös Facebookissa ja Instagramissa. Muista hyödyntää myös hashtag #grandvinhelsinki!

Tapahtuman järjestää

Ceesta Oy on 100% perheyritys, joka on perustettu vuonna 2009 ja verkkokaupan avasimme maaliskuussa 2010. Rakastamme laadukkaita herkkutuotteita, ruoanlaittoa, herkullista ruokaa ja viiniä nautittuna yhdessä hyvien ystävien tai perheen kanssa. Haluamme, että myös sinä voit tehdä saman tarjoamalla kaupassamme valitsemiamme laadukkaita viinilaseja, samppanjalaseja, viini- ja keittiötarvikkeita. Nautinnollisiin viini- ja ruokahetkiin tarvitset laadukkaat välineet ja ainekset. Olemme valinneet sihttp:\/\/grandvinhelsinki.fie ruoka- ja herkkutuotteita pieniltä italialaisilta, ranskalaisilta, espanjalaisilta sekä muutamilta muiden maiden laadukkailta ruokatuottajilta, jotka suhtautuvat ruokaan ja omiin tuotteisiinsa intohimolla ja rakkaudella. Valitsemme ainoastaan tuotteita, joista itse pidämme ja joita voimme ylpeudellä käyttää ja tarjota ystävillemme ja sukulaisillemme.

Olemme erikoistuneet viini- ja samppanjalaseihin, viinintarjoiluun ja viininsäilytykseen ja haluamme että sinäkin voit säilyttää, tarjoilla ja nauttia viineistäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestämme keväisin kansainvälistä ja yhtä maailman suurinta samppanjatapahtumaa, Grand Champagne Helsinkiä sekä syksyllä huippuviineihin keskittyvää Grand Vin Helsinki -viinitapahtumaa.

Asiakkaitamme ovat kotikokit, hyvän ruoan ja viinin ystävät ja asiantuntijat, ravintolat, baarit, kahvilat sekä jälleenmyyjät. Ruoka- ja herkkutuotteitamme löydät tavaratalojen ruoka- ja herkkuosastoilta, hyvin varustelluista supermarketeista, ja pienistä herkku- ja erikoiskaupoista ympäri maan. Oma kauppamme löytyy Helsingistä, Töölöntorin kulmalta. Toimitamme tuotteitamme myös muihin pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Mikäli sihttp:\/\/grandvinhelsinki.fia on kysymyksiä, et löydä haluamaasi tai haluat ryhtyä jälleenmyyjäksemme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ilomielin.

www.ceestashop.fi

Taru From, Ceesta OyLead
Christian From, Ceesta OyLead designer