Grand Vin Helsinki 2018

//Grand Vin Helsinki 2018
Grand Vin Helsinki 20182019-07-29T14:01:52+00:00

Grand Vin Helsinki 2018 – Viiniä ja herkkuja

Viini virtasi Vanhalla Ylioppilastalolla, kun syksyn viinitapahtuma Grand Vin Helsinki 2018 avasi ovensa perjantaina 12.10.2017. Kaksipäiväisessä Grand Vin Helsinki -tapahtumassa pääsi tutustumaan ja maistelemaan laadukkaita viinejä maailman eri kolkista.

Paikalla oli paljon viinintuottajia ja viinintekijöitä, jotka myös kertoivat tarkemmin viineistään omilla ständeillään ja Master Class -luonnoillaan. Grand Vin Helsingin tavoitteena on luoda kaikille kävijöille ainutlaatuinen mahdollisuus oppia lisää laadukkaasti tuotetuista viineistä. Samalla mahdollistetaan uusien viinituttavuuksia löytäminen. Näistä viineistä voi nauttia jatkossa ystävien kesken.

Vuoden 2018 esitellyt viinit

Vanhan Ylioppilastalon salissa on tarjolla digilipukkeilla laaja valikoima laadukkaita ja persoonallisia viinejä. Valikoimasta löytyy viinejä lähes kaikista maailman merkittävimmistä viinintuottajamaista, sekä vanhasta että uudesta maailmasta. Edustettuina on yli 50:n viinintuottajan valko- ja punaviinejä isoista klassisista tuottajista pienempiin persoonallisiin perhe- ja pientuottajiin.

Master Class -luennot 2018

Daniel Stewart

Vientipäällikkö, Guerrieri- Rizzardi

Xavier Simal

Export Manager, Llopart

Enrico Rivetto

Omistaja ja viinintekijä, Azienda Agricola Rivetto

Kaidi Kerdt

Markkinointipäällikkö, Masi Agricola

Samuil Angelov

Puheenjohtaja Suomen Sommelierit ry, Ravintola Murun perustaja

Jukka Sinivirta

Viinintuntija ja viinikirjoittaja

Taneli Lehtonen

Vuoden Sommelier 2017, Sommelier ravintola Muru

Grand Vin stream

Voit seurata tapahtumaa myös Facebookissa ja Instagramissa. Muista hyödyntää myös hashtag #grandvinhelsinki!

Grand Vin Helsinki 2019 – Master Class program has been published and the tickets are now available. Check the Master Class program and buy ticket to this premium wine event where you can taste e.g. iconic wines from Chateau Musar, Vega Sicilia or Penfolds. Master Class -luennot ja tapahtumaohjelma on julkaistu ja liput ovat nyt myynnissä. Tänä vuonna on mukana yli 60 tuottajaa mm. ikoniset viinituottajat Penfolds, Chateau Musar ja Vega Sicilia. Varmista paikkasi ostamalla liput ajoissa. https://tapahtumat.ceestashop.fi/products/master-class-tickets/112/

Grand Vin Helsinki 2019 - Master Class program [...]

Xavier Simal, Llopartin perheyrityksen laadukkaat orgaanisesti tuotetut Cavat ovat erinomaisia ja raikkaita. Mukaansa tempaavalla ja iloisella otteella Xavier Simal johdattaa vierast Cavan tyylien pariin. Luonnollisesti maistattaa hyvin valikoituja Llopartin Cavojen helmiä. Vielä muutama paikka Xavierin Master Class luennolla, pidä kiirettä, niin mahdut mukaan? master Class is in English. www.grandvinhelsinki.fi

Xavier Simal, Llopartin perheyrityksen laadukkaat orgaanisesti tuotetut Cavat [...]

Tapahtuman järjestää

Ceesta Oy on 100% perheyritys, joka on perustettu vuonna 2009 ja verkkokaupan avasimme maaliskuussa 2010. Rakastamme laadukkaita herkkutuotteita, ruoanlaittoa, herkullista ruokaa ja viiniä nautittuna yhdessä hyvien ystävien tai perheen kanssa. Haluamme, että myös sinä voit tehdä saman tarjoamalla kaupassamme valitsemiamme laadukkaita viinilaseja, samppanjalaseja, viini- ja keittiötarvikkeita. Nautinnollisiin viini- ja ruokahetkiin tarvitset laadukkaat välineet ja ainekset. Olemme valinneet sihttp:\/\/grandvinhelsinki.fie ruoka- ja herkkutuotteita pieniltä italialaisilta, ranskalaisilta, espanjalaisilta sekä muutamilta muiden maiden laadukkailta ruokatuottajilta, jotka suhtautuvat ruokaan ja omiin tuotteisiinsa intohimolla ja rakkaudella. Valitsemme ainoastaan tuotteita, joista itse pidämme ja joita voimme ylpeudellä käyttää ja tarjota ystävillemme ja sukulaisillemme.

Olemme erikoistuneet viini- ja samppanjalaseihin, viinintarjoiluun ja viininsäilytykseen ja haluamme että sinäkin voit säilyttää, tarjoilla ja nauttia viineistäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestämme keväisin kansainvälistä ja yhtä maailman suurinta samppanjatapahtumaa, Grand Champagne Helsinkiä sekä syksyllä huippuviineihin keskittyvää Grand Vin Helsinki -viinitapahtumaa.

Asiakkaitamme ovat kotikokit, hyvän ruoan ja viinin ystävät ja asiantuntijat, ravintolat, baarit, kahvilat sekä jälleenmyyjät. Ruoka- ja herkkutuotteitamme löydät tavaratalojen ruoka- ja herkkuosastoilta, hyvin varustelluista supermarketeista, ja pienistä herkku- ja erikoiskaupoista ympäri maan. Oma kauppamme löytyy Helsingistä, Töölöntorin kulmalta. Toimitamme tuotteitamme myös muihin pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Mikäli sihttp:\/\/grandvinhelsinki.fia on kysymyksiä, et löydä haluamaasi tai haluat ryhtyä jälleenmyyjäksemme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ilomielin.

www.ceestashop.fi

Taru From, Ceesta OyLead
Christian From, Ceesta OyLead designer