Lehmann Reims on ranskalainen Champagnen alueella toimiva lasivalmistaja, joka on jo vuosikymmeniä keskittynyt laadukkaiden samppanja- että viinilasien suunnitteluun ja valmistukseen. Lehmann toimittaa laadukkaita ja kauniita viini- ja samppanjalaseja lähes kaikille merkittäville samppanjataloille sekä laajalle joukolle viinintuottajia ja ravintoloita ympäri maailmaa.

Lehmann Glass valmistaa laadukkaita viinilaseja moneen eri tarpeeseen sekä yksityis- että ammattikäyttöön. Uuden tyylikkään Lehmann Hommage -viinilasisarjan valmistuksessa on käytetty täysin uutta koneellista lasinvalmistustekniikkaa, jonka ansiosta viinilasit tuntuvat suupuhalletuilta. Viinilasit ovat erittäin kauniita, elegantteja, tasapainoisia ja ne antavat täydellisen viininautinnon. Hommage -viinilasisarjaan kuuluu yksi 45cl kokoinen valko-/kuohuviinilasi, 69cl ja 72cl kokoiset punaviinilasit. Hommage -viinilasit ovat syntyneet maailman parhaaksi valitun ranskalaisen sommelierin Gerard Bassetin ja Lehmannin yhteistyön tuloksena. Hommage-viinilasit ovat konepestäviä.

Lehmann Glass on maailmankuulu suupuhalletuista Grand Champagne -laseista, jotka tuovat samppanjan nauttimiseen aivan uuden ulottuvuuden. Lasi tuo parhaalla mahdollisella tavalla esiin eri tyyppisten samppanjoiden upeat aromit.

Tutustu Lehmann Glass -laseihin osoitteessa: ceestashop.fi ›

Maahantuoja:
CEESTA OY

YHTEISTYÖKUMPPANIT: