Logo-Lehmann-glass-valk

LEHMANN GLASS
SAMPPANJA- JA VIINILASIT

Lehmann Glass on ranskalainen Champagnen alueella toimiva lasivalmistaja, joka on jo vuosikymmeniä keskittynyt sekä samppanja- että viinilasien suunnitteluun ja valmistukseen. Lehmann Glass toimittaa samppanjalaseja lähes kaikille merkittäville samppanjataloille sekä laadukkaita ja kauniita viinilaseja laajalle joukolle viinintuottajia ja ravintoloita ympäri maailmaa.

Lehmann Glass valmistaa laadukkaita viinilaseja moneen eri tarpeeseen sekä yksityis- että ammattikäyttöön. Viimeisimpänä uutuutena ovat suupuhalletut, klassisen kauniit ja tyylikkäät A. Lallement -sarjan viini- ja samppanjalasit. Nämä ajattomat monikäyttöiset lasit on suunnitellut Arnaud Lallement, maailmankuulun 3 Michelin tähden ravintola L’Assiette Champenoise keittiömestari ja samalla yksi Ranskan johtavista kokeista, jolla on vahva intohimo viinin ja ruoan yhdistämiseen. Arnaud Lallementin suunnittelemilla laseilla on kaksi eri käyttötarkoitusta. Jokainen lasimalli on suunniteltu tuomaan esille erilaisten samppanjoiden erityispiirteet ja samalla lasit soveltuvat erinomaisesti eri tyyppisten viinien hienouksien ja alueellisten ominaispiirteiden korostamiseen. Lyijyttömästä kristallista valmistetut lasit ovat upean kirkkaat, elegantit ja hienostuneen kevyet.

Lehmann Glass on maailmankuulu suupuhalletuista Grand Champagne -laseista, jotka tuovat samppanjan nauttimiseen aivan uuden ulottuvuuden. Lasi tuo parhaalla mahdollisella tavalla esiin eri tyyppisten samppanjoiden upeat aromit.

Tutustu Lehmann Glass -laseihin osoitteessa: ceestashop.fi ›

Maahantuoja:
CEESTA OY