Mikä

GRAND VIN HELSINKI 2022 – VIINIÄ JA HERKKUJA

Grand Vin Helsinki 2022 on viinitapahtuma, joka kokoaa yhteen valikoiman laadukkaita viinejä ympäri maailman. Yhteistä viineille on, että niistä näkyy ja maistuu kullekin alueelle ominaiset piirteet ja ne ovat tuotettu ammattitaidolla, kokemuksella ja intohimolla.

Viinin saloihin meitä johdattavat viinintekijät ja viinintuottajat eri puolilta maailmaa, jotka kertovat ja maistattavat viinejään Vanhan Ylioppilastalon kauniissa salissa. Omaa viinitietämystään voi myös laajentaa osallistumalla Master Class -luennoille. Master Class -luennoilla syvennytään yhden tuottajan tai tietyn teeman alla sekä ulkomaisten viinintekijöiden ja tuottajien toimesta mutta myös muutaman kotimaisen viinintuntijan johdolla.

Master Class -luentoihin on rajattu määrä paikkoja ja niihin voi ostaa liput etukäteen ceestashop.fi -verkkokaupasta samalla kun hankkkii itselleen ja kavereilleen pääsylipun. Tarkempi tieto luennoista löytyy tapahtuman nettisivujen Master Classes -kohdasta. Kaikissa Master Class -luennoissa maistelulasina käytetään Lehmann Glassin upeaa käsinpuhallettua A. Lallement -lasia.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan tunnetumpia viiniklassikoita sekä harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla viiniin sopivaa purtavaa pienten maisteluannosten muodossa.

Tule yksin, kaksin tai porukalla. Ota yhteyttä meihin, jos haluat porukallesi tai yritysryhmällesi räätälöidyn Master Class -luennon.

Milloin

Perjantaina 14. lokakuuta 2022, klo 15.00-21.30

Lauantaina 15. lokakuuta 2022, klo 14.00-21.00

Missä

Vanha Ylioppilastalo
Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Historiallinen, yli 140 vuotta sitten avattu Vanha ylioppilastalo on kenties kaupungin perinteisin juhlien ja tapahtumien viettopaikka. Aivan ydinkeskustassa sijaitseva arvorakennus on osa suomalaista kulttuurihistoriaa. Upea juhlasali ja historiallinen musiikkisali luovat mainiot puitteet syksyiselle viinitapahtumalle.

Sisäänpääsyliput ja maistelulipukkeet

Pääsyliput voit ostaa ennakkoon Ceestashop.fi -verkkokaupan kautta. Pääsylippuja myydään saatavuuden mukaan myös ovella molempina päivinä perjantaina ja lauantaina à 20 €. Tervetuloa!

Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Excellence 39 -viinilasi, joka jaetaan sisään tullessa.

Tapahtuma on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

Tapahtumassa käytetään digikortteja asioimiseen.
Digikortin hinta on 3,00€, ja sen voi ostaa paikan päältä saapuessanne.
Mikäli teillä on tallessa kortti aiemmista Grand Vin Helsinki tai Grand Champagne Helsinki -tapahtumista, voi tätä käyttää myös tämä vuoden tapahtumassa.

Viininmaistelu tapahtuu digilipukkeilla, joita voi ladata lipukepisteissä digikortille.
Digilipukkeen arvo on 3,00 €.
Maisteltavien viinien hinnat vaihtelevat yhdestä useampaan lipukkeeseen riippuen viinin hintaluokasta.
Tapahtumassa tarjoiltava maisteluannos on 4 cl ja vahvemmille viineille 2 cl.

Master Class -luennoille liput ostetaan erikseen ja Master Class -luennolle tullessasi tarvitset myös pääsylipun itse tapahtumaan.

Näytteilleasettajat 2022

Kartta näytteilleasettajista / Map of Exhibitors ›

Viinilista 2022

Grand Vin Helsinki Viinilista / Wine list ›

Rare & Fine 2022

Rare & Fine -viinien avausaikataulu / opening time table ›