Mikä

GRAND VIN HELSINKI 2023 – VIINIÄ JA HERKKUJA

Grand Vin Helsinki 2023 on viinitapahtuma, joka kokoaa yhteen valikoiman laadukkaita viinejä ympäri maailman. Yhteistä viineille on, että niistä näkyy ja maistuu kullekin alueelle ominaiset piirteet ja ne ovat tuotettu ammattitaidolla, kokemuksella ja intohimolla.

Viinin saloihin meitä johdattavat viinintekijät ja viinintuottajat eri puolilta maailmaa, jotka kertovat ja maistattavat viinejään Vanhan Ylioppilastalon kauniissa salissa. Omaa viinitietämystään voi myös laajentaa osallistumalla Master Class -luennoille. Master Class -luennoilla syvennytään yhden tuottajan tai tietyn teeman alla sekä ulkomaisten viinintekijöiden ja tuottajien toimesta mutta myös muutaman kotimaisen viinintuntijan johdolla.

Master Class -luentoihin on rajattu määrä paikkoja ja niihin voi ostaa liput etukäteen ceestashop.fi -verkkokaupasta samalla kun hankkkii itselleen ja kavereilleen pääsylipun. Tarkempi tieto luennoista löytyy tapahtuman nettisivujen Master Classes -kohdasta. Kaikissa Master Class -luennoissa maistelulasina käytetään Lehmann Glassin upeaa Hommage 45cl -viinilasia.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan tunnetumpia viiniklassikoita sekä harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla viiniin sopivaa purtavaa pienten maisteluannosten muodossa.

Tule yksin, kaksin tai porukalla. Ota yhteyttä meihin, jos haluat porukallesi tai yritysryhmällesi räätälöidyn Master Class -luennon.

Milloin

Perjantaina 13. lokakuuta 2023, klo 16.00-21.30

Lauantaina 14. lokakuuta 2023, klo 14.00-21.00

Missä

Vanha Ylioppilastalo
Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Historiallinen, yli 140 vuotta sitten avattu Vanha ylioppilastalo on kenties kaupungin perinteisin juhlien ja tapahtumien viettopaikka. Aivan ydinkeskustassa sijaitseva arvorakennus on osa suomalaista kulttuurihistoriaa. Upea juhlasali ja historiallinen musiikkisali luovat mainiot puitteet syksyiselle viinitapahtumalle.

Sisäänpääsyliput

Pääsyliput voit ostaa ennakkoon Ceestashop.fi -verkkokaupan kautta. Pääsylippuja myydään saatavuuden mukaan myös ovella molempina päivinä perjantaina ja lauantaina. Tervetuloa!

Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Excellence 39 -viinilasi, joka jaetaan sisään tullessa.

Tapahtuma on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille. Tapahtumassa tarjoiltava maisteluannos on 4 cl ja vahvemmille viineille 2 cl.

Master Class -luennoille on erillinen ilmoittautuminen ja pääsymaksu, lisätiedot Master Class -osiosta. Master Class -luennolle tullessasi tarvitset myös pääsylipun itse tapahtumaan.

Maksaminen

Tämän syksyn Grand Vin Helsinki -tapahtumassa otetaan käyttöön uusi maksutapa. Aiemmilta vuosilta tutut Grand Vin Helsinki -digimaksukortit ja digilipukkeet korvautuvat normaalilla korttimaksamisella ja euroilla.

Grand Vin Helsinki -tapahtumassa voit maksaa voit pankki- ja luottokortilla, mobiilimaksamisen välineillä mm. puhelin ja kello sekä American Express -kortilla. Viinien ja herkkujen maksaminen tapahtuu jatkossakin näytteilleasettajien pisteillä maisteluannoksen oston yhteydessä. Jokaiselta pisteeltä löydät hintakyltit, josta ilmenee maisteluannoksen euromääräinen hinta.

Yrityksille tarjoamme mahdollisuuden käyttää digimaksukorttisysteemiä. Voit tilata etukäteen ryhmällesi digimaksukortit ja voit maksaa kokonaisuuden yhdellä laskulla. Lataamme digimaksukorteille etukäteen sovitun määrän arvoa tilauksen mukaisesti. Etukäteen tilatut digimaksukortit voi noutaa tapahtumassa infopisteeltä esittämällä henkilötodistuksen. Tapahtumassa on yksi kassapiste, jossa korteille voi ladata lisää arvoa.  Lisätietoa yrityskorteista taru.from@ceesta.com.

Artikkelit