Kauppa

  • Viinit / Wines:
  • Master Class: Zenato – Art of Amarone

    Master Class -luento LA 14.10.2023 klo 18:30 Luennoitsija: Alberto Zenato, Owner & Director, Zenato Hinta: 75 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English.

    Alberto Zenato on italialaisen, Veneton yhden arvostetuimman, perheomisteisen Zenato-viinitalon omistaja ja johtaja. Hänen isänsä Sergio Zenato perusti viinitilan vuonna 1960 ja vaikutti merkittävästi viinitalon kehitykseen ja maineeseen. Zenato on tunnettu korkealaatuisista viineistään, monipuolisesta valikoimastaan sekä koko perheen omistautumisesta viininviljelytuotantoon. Zenaton viinifilosofia nojaa vahvasti oman alueen rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin sekä perinteen kunnioittamiseen, mutta myös jatkuvaan uudistumiseen ja laadun kehittämiseen.

    Tuotannon kiintopisteitä ovat Lugana-valkoviinien lisäksi Valpolicellan alueelta tulevat hurmaavan kirsikkaiset punaviinit. Zenaton viinit ovat kansainvälisesti arvostettuja ja viiniasiantuntijoiden ylistämiä, ja erityisesti Zenaton intensiiviset ja tiiviit Amaronet ovat saavuttaneet mainetta maailmalla. Amaroneen käytettävät rypäleet poimitaan käsin valikoiden vain parhaimmat, terveet, kypsät ja kuivat rypäleet. Amarone della Valpolicella on edelleen yksi Zenato-viinitalon tunnetuimmista ja arvostetuimmista tuotteista. Se on kuuluisa Corvina-rypäleiden kuivattamisesta ennen viinin valmistamista eli ns. appassimento-prosessista, mikä antaa sille sen erityisen makuprofiilin. Kuivattamalla rypäleitä aromit tiivistyvät ja sokeripitoisuus nousee. Tällä tavalla syntyy alueen kruununjalokivi, Amarone. 

    Mukana mm. Zenaton lippulaivaviini Amarone Riserva Sergio Zenato, joka kantaa Alberto Zenaton isän Sergion nimeä. Viinin rypäleet tulevat Valpolicellasta, kalkkikivisiltä Costalunga-rinnetarhoilta. Köynnökset ovat keskimäärin 20-vuotiaita, ja niiden satoa rajoitetaan voimakkaasti mahdollisimman tiiviin mehun tuottamiseksi. Viiniin valikoidaan vain parhaimmat Corvina-, Rondinella- ja Oseleta-rypäleiden tertut, jotka saavat kuivua talven yli ennen valmistustaan viiniksi. Rypäleiden kuivatusmenetelmän ja pitkän kypsytyksen ansiosta viini on todella täyteläinen, tyylikkään kehittynyt, lähes pureksittavan hedelmäinen, tumman suklaan ja kirsikan sävyttämä. Viiniä on kypsytetty 4 vuoden ajan isoissa tammitynnyreissä, sen jälkeen pulloissaan. Amarone Riserva Sergio Zenato on niittänyt kansainvälistä mainetta erityisesti viinin kyvystä ikääntyä pitkään ja kauniisti.

    Master Class kokoaa yhteen sarjan Zenaton upeita kehittyneitä ja herkullisia Amarone -viinejä.

    Maistettavat viinit:
    • Zenato Amarone della Valpolicella Classico 2018
    • Zenato Amarone della Valpolicella Classico 2010
    • Zenato Amarone Classico della Valpolicella Riserva Sergio Zenato 2017
    • Zenato Amarone Classico della Valpolicella Riserva Sergio Zenato 2009
    • Zenato Amarone Archivio Storico 2008
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Zenato – Art of Amarone

    Master Class Sat Oct 14th at 6:30 pm Speaker: Alberto Zenato, Owner & Director, Zenato Price: 75 € This Master Class is held in English.

    Alberto Zenato owns and manages Zenato, one of the most prestigious family-owned wineries in Veneto, Italy. His father, Sergio Zenato, founded the winery in 1960 and significantly impacted the winery's development and reputation. Zenato is known for its high-quality wines, its versatile selection, and the whole family's dedication to viticulture production. Zenato's wine philosophy is strongly based on its region's rich history and culture and respect for tradition, but also on continuous renewal and quality development.

    In addition to the Lugana white wines, the focus of the production is also the charming cherry red wines from the Valpolicella region. Zenato's wines are internationally valued and praised by wine experts, and Zenato's intense Amarones in particular have gained a reputation around the world. The grapes used in Amarone are picked by hand, selecting only the best, healthy, ripe, and dry grapes. Amarone della Valpolicella is still one of the most famous and valued products of the Zenato winery. It is famous for drying the Corvina grapes before making the wine, i.e., the so-called from the Appassimento process, which gives it its special flavor profile. By drying the grapes, the aromas are concentrated and the sugar content increases. This is how the region's crown jewel, Amarone, is born.

    Including e.g., Zenato's flagship wine, Amarone Riserva Sergio Zenato, which bears the name of Alberto Zenato's father, Sergio. The grapes for the wine come from Valpolicella, the limestone hillsides of Costalunga. The vines are on average 20 years old, and their harvest is severely limited in order to produce as dense a juice as possible. Only the best bunches of Corvina, Rondinella, and Oseleta grapes are selected for the wine, which are allowed to dry over the winter before being made into wine. Thanks to the drying method of the grapes and the long maturation, the wine is really rich, elegantly developed, almost chewy fruity, tinged with dark chocolate and cherry. The wine has been matured for 4 years in large oak barrels, then in its bottles. Amarone Riserva Sergio Zenato has earned an international reputation, especially for the wine's ability to age long and beautifully.

    The Masterclass brings together a series of Zenato's wonderfully sophisticated and delicious Amarones.

    Wines
    • Zenato Amarone della Valpolicella Classico 2018
    • Zenato Amarone della Valpolicella Classico 2010
    • Zenato Amarone Classico della Valpolicella Riserva Sergio Zenato 2017
    • Zenato Amarone Classico della Valpolicella Riserva Sergio Zenato 2009
    • Zenato Amarone Archivio Storico 2008
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Bodegas LAN - Unveiling Rioja's Heritage and Terroir

    Master Class -luento LA 14.10.2023 klo 14:00 Luennoitsija: Alicia Pedreño, Export Manager, Bodegas LAN Hinta: 50 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Bodegas LAN's Viña Lancian; unveiling Rioja's Heritage and Terroir Bodegas LANin Viña Lanciano, pala Riojan perintöä ja maaperää. Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle Riojan viinien sydämeen Bodegas LANin asiantuntijan Alicia Pedreñon kanssa. Alician rakkaus Riojaa kohtaan on perheen perintö, jota hän ylpeänä vie eteenpäin. Tule mukaan Master Classin kiehtovaan tutkimusmatkaan tutustumaan Viña Lancianon viinitarhaan, joka on todellinen viinimaailman helmi. Tämä jo usean sukupolvien hoitama viinitarha muodostaa perustan Bodegas LANin huippuviineille. Se on osa viinitalon historiaa, kunnianosoitus perinteille, hatunnosto innovaatioille. Master Class -luennolla maistetaan Viña Lanciano -viinistä neljää eri vuosikertaa, joiden jälkeen siirrytään Bodegas LAN huippuviineihin. Viña Lanciano –viinitarha on Bodegas LANin huippuviinien sielu ”The soul of LAN”. Maistettavat viinit:
    • Bodegas LAN Viña Lanciano Reserva 2017
    • Bodegas LAN Viña Lanciano Reserva 2016
    • Bodegas LAN Viña Lanciano Reserva 2010
    • Bodegas LAN Viña Lanciano Reserva 2007
    • Bodegas LAN LAN A Mano 2020
    • Bodegas LAN Culmen 2017
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Bodegas LAN - Unveiling Rioja's Heritage and Terroir

    Master Class Sat Oct 14th at 2:00 pm Speaker: Alicia Pedreño, Export Manager, Bodegas LAN Price: 50 € This Master Class is held in English. Bodegas LAN's Viña Lancian; unveiling Rioja's Heritage and Terroir Embark on a journey into the heart of Rioja wines with Alicia Pedreño, an expert from Bodegas LAN. As someone who inherited a deep connection to the world of wine, Alicia's love for Rioja and its terroir is a family legacy she proudly carries forward. Join her on an exploration of the exceptional Viña Lanciano vineyard, a gem in the wine world. This vineyard, nurtured by generations, forms the bedrock of LAN premium range, a testament to tradition and innovation. During the Master Class we have a vertical tasting of four vintages of Viña Lanciano Reserva. Tasting goes from Viña Lanciano wines to Bodegas LAN top wines. Get ready to not only taste wine, but to savour a piece of Rioja's history and future. Alicia is a genuine connoisseur of Rioja, her expertise cultivated both through her family's generations-long involvement in La Rioja's wines and her own fervent dedication. With a global perspective acquired from living in diverse countries, she brings a rich tapestry of experiences to her role, where Bodegas LAN isn't just a workplace; it's her cherished home. Alicia's deep-rooted connection to Rioja's terroir and her passion for wines find their perfect blend, making her insights into Bodegas LAN's offerings a true treat for enthusiasts. Wines
    • Bodegas LAN Viña Lanciano Reserva 2017
    • Bodegas LAN Viña Lanciano Reserva 2016
    • Bodegas LAN Viña Lanciano Reserva 2010
    • Bodegas LAN Viña Lanciano Reserva 2007
    • Bodegas LAN LAN A Mano 2020
    • Bodegas LAN Culmen 2017
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Pieropan - Vertical tasting of La Rocca

    Master Class -luento PE 13.10.2023 klo 16:30 Luennoitsija: Andrea Pieropan, Co-Owner, Pieropan Hinta: 45 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Italian Venetossa sijaitsevan Pieropanin tilan tarina alkoi vuonna 1880, jolloin nykyisten omistajaveljeksien Andrea ja Dario Pieropanin isoisoisä perusti tilan Soaven kaupunkiin. Soave Classicon valkoviinit tunnetaan raikkaasta mineraalisuudestaan ja korkeasta laadustaan. La Rocca -viinitarha sijaitsee Monte Rocchettan mäellä, aivan Scaliageri-perheen rakentaman keskiaikaisen linnan alapuolella. Viinitarhan mikroilmasto tuottaa viinejä, joilla on ainutlaatuinen tuoksu ja persoonallinen maku. Rypäleet poimitaan hyvin kypsinä, mikä antaa viinille loistavaa monivivahteisuutta ja aromikkaita piirteitä. Master Classissa pääset syventymään La Roccan piirteisiin eri vuosikertojen avulla, joita on esittelemässä Pieropanin toinen omistajaveljeksistä. Maistettavat viinit:
    • Pieropan La Rocca 2021
    • Pieropan La Rocca 2017
    • Pieropan La Rocca 2013
    • Pieropan La Rocca 2010
    • Pieropan La Rocca 2007
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Pieropan - Vertical tasting of La Rocca

    Master Class Fri Oct 13th at 4:30 pm Speaker: Andrea Pieropan, Co-Owner, Pieropan Price: 45 € This Master Class is held in English. In the Master Class, you can delve into the characteristics of La Rocca with the help of different vintages, which are being presented by one of Pieropan’s owner brothers. The story of the Pieropan vineyards in Veneto, Italy began in 1880, when the great-grandfather of the current owner brothers Andrea and Dario Pieropan founded the farm in the town of Soave. Soave Classico's white wines are known for their fresh minerality and high quality. The La Rocca vineyard is located on the hill of Monte Rocchetta, just below the medieval castle built by the Scaliageri family. The vineyard's microclimate produces wines with a unique aroma and personal taste. The grapes are picked very ripe, which gives the wine great complexity and aromatic characteristics. Wines
    • Pieropan La Rocca 2021
    • Pieropan La Rocca 2017
    • Pieropan La Rocca 2013
    • Pieropan La Rocca 2010
    • Pieropan La Rocca 2007
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: The Secret of Premium Sussex Sparkling Wines

    Master Class -luento LA 14.10.2023 klo 14:00 Luennoitsija: Andrew Gadd, Sales Manager, Rathfinny Hinta: 50 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Tiesitkö, että englantilaiset kuohuviinit ovat päihittäneet jopa samppanjat sokkotastingeissa? Tule tutustumaan trendikkäisiin Sussexin alueen englantilaisiin kuohuviineihin Rathfinnyn Andrew Gadd johdolla. Andrew perehdyttää osallistujat Sussexin alueen saloihin ja ominaispiirteisiin sekä maistattaa laadukkaita kuohuviinejään. Rathfinny on englantilaisen pariskunnan, Mark ja Sarah Driverin, vuonna 2010 perustama tila, jonka visio on tuottaa korkealaatuista kuohuviiniä Sussexissa. Alue on ihanteellista aluetta viljelylle, Englannin kanaalin ja Seven Sisters-kallioiden välittömässä läheisyydessä. Sussexin ja South Downsin ainutlaatuisuus piilee kalkkivisessä maaperässä, mikä on osa suurempaa Kimmerridgen kalkkiesiintymää, mikä alkaa Pohjois-Ranskasta ja jatkuu Etelä-Englantiin saakka. Tila omistaa yli 90 hehtaaria viinitarhoja, missä viljellään pääosin Chardonnay-, Pinot Noir- ja Pinot Meunier-rypäleitä. Monivivahteikkaan ja raikkaan hedelmäisen lopputuloksen saamiseksi Rathfinny valmistaa kaikki kuohuviininsä perinteisellä menetelmällä. Osoituksena korkeasta kuohuviinien laadusta ja alueen ainutlaatuisuudesta, tila on saanut tuotteilleen suojatun alkuperäisnimityksen, PDO Sussex. Maistettavat viinit:
    • Rathfinny Classic Cuvée 2018
    • Rathfinny Rosé Cuvée 2019
    • Rathfinny Blanc de Noirs 2019
    • Rathfinny Blanc de Blancs 2018
    • Rathfinny Classic Cuvée Magnum 2017
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: The Secret of Premium Sussex Sparkling Wines

    Master Class Sat Oct 14th at 2:00 pm Speaker: Andrew Gadd, Sales Manager, Rathfinny Price: 50 € This Master Class is held in English. Did you know that English sparkling wines have beaten even champagnes in blind tastings? Come and discover the trendy English sparkling wines of the Sussex region, led by Andrew Gadd of Rathfinny. Andrew introduces the participants to the secrets and characteristics of the Sussex region and tastes his quality sparkling wines. Rathfinny is an estate founded in 2010 by an English couple, Mark and Sarah Driver, whose vision is to produce high-quality sparkling wine in Sussex. The area is ideal for farming, with the English Channel and the Seven Sisters cliffs in close proximity. The uniqueness of Sussex and the South Downs lies in the calcareous soil, part of the larger Kimmeridge Limestone deposit, starting in northern France and continuing to southern England. The estate owns more than 90 hectares of vineyards, where Chardonnay, Pinot Noir, and Pinot Meunier grapes are mainly cultivated. Rathfinny makes all of its sparkling wines using the traditional method to get a multi-faceted and fresh fruity result. As an indication of the high quality of the sparkling wines and the uniqueness of the region, the farm has been granted a protected designation of origin, PDO Sussex, for its products. Wines
    • Rathfinny Classic Cuvée 2018
    • Rathfinny Rosé Cuvée 2019
    • Rathfinny Blanc de Noirs 2019
    • Rathfinny Blanc de Blancs 2018
    • Rathfinny Classic Cuvée Magnum 2017
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Wynns Coonawarra – Estate Reds Wines

    Master Class -luento Pe 13.10.2023 klo 16:30 Luennoitsija: Annika Pohl, Senior Business Manager, Wynns Estate / Treasury Premium Brands Hinta: 45 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Tällä Master Class -luennolla pääset oppimaan lisää ja tutustumann Australian Coonawarra-alueen nk. "Terra Rossa" eli punaisen maaperän upeisiin punaviineihin alueen yhden ehdottoman kärkituottajan Wynnsin edustajan johdolla.  Master Class -luennolla pääset maistamaan alueelle tyypillisiä Cabernet Sauvignon ja Syrah -viinejä, joista osaa ei ole muutoin Suomessa saatavilla. Maistettavat viinit:
    • Wynns Coonawarra The Gables Cabernet Sauvignon 2019
    • Wynns Coonawarra Estate Black Label Cabernet Sauvignon 2014
    • Wynns V&A Lane Shiraz 2016
    • Wynns Coonawarra Estate Michael Shiraz 2016
    • Wynns Coonawarra Estate Michael Shiraz 2019
    • Wynns Coonawarra Estate John Riddoch 2019

    Master Class: Wynns Coonawarra – Estate Reds Wines

    Master Class Fri Oct 13th at 4.30 pm Speaker: Annika Pohl, Senior Business Manager, Wynns Coonawarra Price: 45 € This Master Class is held in English. Wynns Coonawarra Estate Tasting: A great set of 6 different Wynns Estate red wines from different tiers, including some older vintages and wines unavailable in Finland. It is an excellent opportunity to learn about Australia´s unique Coonawarra region, its "Terra Rossa" soil, and Wynns Coonawarra Estate, which is the best and longest established vineyard sites in Coonawarra and its wines are regarded as benchmarks for the district with consistent quality and depth of flavor. Wines
    • Wynns Coonawarra The Gables Cabernet Sauvignon 2019
    • Wynns Coonawarra Estate Black Label Cabernet Sauvignon 2014
    • Wynns V&A Lane Shiraz 2016
    • Wynns Coonawarra Estate Michael Shiraz 2016
    • Wynns Coonawarra Estate Michael Shiraz 2019
    • Wynns Coonawarra Estate John Riddoch 2019
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Veneton sydämessä, Valpantean alueella, Veronan lähistöllä sijaitsee Antichen Terre Veneten -viinitila, joka tuottaa laadukkaita ja klassisia Veneton alueen viinejä. Antiche Terre Veneten viinintuotantoa ohjaa rakkaus maaperään ja intohimo heidän viinitarhoihinsa. Antiche terre Veneten viinituotannossa yhdistyy rakkaus viinintekoon, perinteiden ja uusien menetelmien yhdistäminen sekä jatkuva täydellisyyden tavoittelu. Antiche Terren viinitilan perustivat jo 1900-luvun alussa kaksi perhettä, ja intohimo viinintekemiseen on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Tällä hetkellä viinitilaa luotsaavat Luciano Sancassani ja Riccardo Degani. He ovat nostaneet Valpantenan alueen viinit uuteen, lähes samanlaiseen kukoistukseen kun tunnetumman naapurialueensa Valpolicellan klassiset viinit. Antiche Terre Venete tuottaa vuosittain n. 1,6 miljoona pulloa suomalaistenkin rakastamia Amarone-, Ripasso- ja Valpocilella-viinejä.
  • Viinit / Wines:
    • Avondale Jonty's Ducks Pekin white 2019
    • Avondale Jonty's Ducks Pekin red 2017
    • Avondale Genus 2019
    • Avondale Anima Chenin Blanc 2018
  • Viinit / Wines:
    • Ciavolich Aries Pecorino 2022
    • Ciavolich Montepulciano d´Abruzzo 2022
  • Viinit / Wines:
    • Hauller Muscat 2022
  • Viinit / Wines:
    • Domaine Raffaitin-Planchon Sancerre 2021
  • Master Class: Understanding different English Terroirs and the development of English Prestige Cuvees

    Master Class -luento PE 13.10.2023 klo 18:00 LOPPUUNMYYTY / SOLD OUT UUSI: Master Class -luento LA 14.10.2023 klo 15:30 | Hinta 90€ Luennoitsija: Duncan Brown, Head of Exports, Gusbourne Hinta: 95 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English.
    Tällä Master Class -luennolla pääset tutustumaan Gusbourne 51 Degrees North 2014 -kuohuviiniin, joka on arvokkain englantilainen Prestige Cuvée -kuohuviini. Duncan opastaa sinut Single Vineyard Cuvée -kuohuviinien saloihin, ja matkaatte yhdessä Kentin ja Sussexin viinitarhoille ja näiden poikkeukselliseen terroiriin. Näitä kuohuviinejä tuotetaan erittäin pieni määrä, eikä tällä hetkellä ole muuten saatavilla Suomessa.
     
    Tiesitkö, että englantilaiset kuohuviinit ovat päihittäneet jopa samppanjat sokkotastingeissa? Tule tutustumaan Gusbournen englantilaisiin kuohuviineihin heidän myyntijohtajansa Duncan Brownin johdolla. Duncan perehdyttää osallistujat Gusbournen upeisiin kuohuviineihin ja maistattaa mm. heidän palstakuohuviinejään.
    ”Poikkeuksellinen viinin valmistaminen vaatii käsityötä, luonnon kunnioittamista ja tinkimätöntä huomiota yksityiskohtiin.” Näin vuonna 2004 perustetun Gusbournen tilan perustaja, Andrew Weeber, kuvailee tilan periaatteita. Gusbourne sijaitsee Kaakkois-Englannin Kentissä, missä tilalla on 32 hehtaaria viinitarhoja. Tilalla on myös 61 hehtaaria tarhoja Länsi-Sussexin alueella. Gusbourne viljelee Burgundyn rypäleiden klooneja, joista he valmistavat huippulaadukkaita, vuosikerrallisia kuohuviinejä ja still-viinejä. Tilan viinit valmistetaan taidolla ja pieteetillä, joista jokainen vuosikerta kertoo omaa tarinaansa.
    Maistettavat viinit:
    • Gusbourne Blanc de Blancs Single Vineyard Selhurst Park 2017
    • Gusbourne Blanc de Blancs Single Vineyard Commanders 2017
    • Gusbourne Blanc de Noirs Single Vineyard Downfield 2017
    • Gusbourne Blanc de Noirs Single Vineyard Boot Hill 2017
    • Gusbourne Fifty One Degrees North 2014
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Understanding different English Terroirs and the development of English Prestige Cuvees

    Master Class Fri Oct 13th at 6:00 pm SOLD OUT NEW: Master Class Sat Oct 14th at 3:30 pm | Price 90€ Speaker: Duncan Brown, Head of Exports, Gusbourne Price: 95 € This Master Class is held in English.
    With this masterclass, you will be introduced to England’s newly launched highest value prestige cuvee, Gusbourne Fifty-One Degrees North 2014, and find out why the time has come now for this significant step up in quality. To help explain this, Duncan will take you through some exceptional single vineyard cuvees from Kent and Sussex (which are not otherwise available in Finland), highlighting our growing understanding of different terroirs in England.
    Did you know that English sparkling wines have beaten even champagne in blind tastings? Come and discover Gusbourne's English sparkling wines under the leadership of their sales director, Duncan Brown. Duncan introduces the participants to Gusbourne's wonderful sparkling wines and tastes e.g. and ice cream sparkling wine.
    "Making exceptional wine requires craftsmanship, respect for nature and uncompromising attention to detail." The founder of this 2004 Gusbourne farm, Andrew Weeber, describes the farm in 2004 as empty. Gusbourne is located in Kent, South East England, where the farm has 32 hectares of vineyards. The farm also has 61 acres of paddocks in the West Sussex area. Gusbourne cultivates clones of Burgundy grapes, he produces top-quality, vintage sparkling wines and still wines. The farm's wines are made with skill and piety, and finally the vintage tells its own story.
    Wines
    • Gusbourne Blanc de Blancs Single Vineyard Selhurst Park 2017
    • Gusbourne Blanc de Blancs Single Vineyard Commanders 2017
    • Gusbourne Blanc de Noirs Single Vineyard Downfield 2017
    • Gusbourne Blanc de Noirs Single Vineyard Boot Hill 2017
    • Gusbourne Fifty One Degrees North 2014
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Allegrini – An Italian Wine Icon

    Master Class -luento PE 13.10.2023 klo 16:30 Luennoitsija: Francesca Begotti, Export Manager / Ambassador, Allegrini Hinta: 65 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Tutustu Valpolicella Classican sieluun kahden ikonisen Allegrinin viinin vertikaalimaistelussa. La Grola: yksi viinitarha ja merkkipaalu koko Valpolicella Classicon valmistuksessa korkealaatuisen viininviljelyn alueena. La Grola on Allegrinin filosofian symboli: tärkeän viininviljelyperinnön vahvistaminen, innovatiivinen viininvalmistustyyli ja uskollisuus parhaille paikallisille perinteille. Tämä filosofia merkitsi Valpolicella Classicon viininvalmistuksen suuren "renessanssin" alkua. Amarone: Ikoni. Ainutlaatuinen makuelämys kulttuurin, perinteiden ja innovaatioiden välillä. Vuodesta toiseen arvostat kehitystä, joka säilyttää Allegrinin ominaispiirteet: hedelmän eheyden ja eleganssin. Allegrinin perheellä on ollut johtava rooli Fumanen ja Valpolicella Classican historiassa 1500-luvulta lähtien. Valpolicellan alueen uudestisyntymisen liikkeelle panevan Giovanni Allegrinin yritysperintö siirtyi hänen poikiensa Walterin ja Francon sekä hänen tyttärensä Marilisan käsiin. Viinitilan pitää tiukasti kiinni perheen juurista ja keskittyy lujasti innovaatioihin ja ympäristön kunnioittamiseen. Poikkeuksellisen laadukkaiden raaka-aineiden ja viininvalmistusperinteen yhdistelmä on avain Allegrini-brändin menestykseen. Allegrinin kiinteistöt ulottuvat noin 150 hehtaarin alueelle Valpolicella Classican kehtoon. Ainutlaatuiset viinitarhat tuottavat arvostettuja viinejä, jotka ovat yksinomaan tilalla kasvaneista rypäleistä. Maataan kohtaan tuntema rakkaus on saanut Allegrinin perheen vahvistamaan Valpolicellan alueen ja sen viininvalmistusperinteen mahdollisuuksia. Kaukokatseisesti tehdyt päätökset ovat tehneet Allegrinistä yhden Italian johtavista viinintuottajista. Francesca Begotti on viinin ystävä hyvin nuoresta iästä lähtien ja viinialan ammattilainen yli 15 vuoden ajan. Francescan juuret juontavat kolmelle täysin erilaiselle viininvalmistusalueelle: Valpolicella Classica, Bolgheri ja Montalcino: nimet, jotka ovat leimanneet italialaisen korkealaatuisen viininvalmistuksen tarinaa. Francesca on voidessaan olla mukana tässä menetyksekkäässä tarinassa. Francesca on Allegrinin vientijohtaja ja maailmanlaajuinen brändilähettiläs. Maistettavat viinit:
    • Allegrini La Grola 2016
    • Allegrini La Grola 2018
    • Allegrini La Grola 2020
    • Allegrini Amarone Classico 2019
    • Allegrini Amarone Classico 2015
    • Allegrini Amarone Classico 2013
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Allegrini – An Italian Wine Icon

    Master Class Fri Oct 13th at 4:30pm Speaker: Francesca Begotti, Export Manager / Ambassador, Allegrini Price: 65 € This Master Class is held in English. Discover the soul of Valpolicella Classica with a vertical tasting of two historical wines from Allegrini. La Grola: a single vineyard and a landmark chapter in making the entire Valpolicella Classico a land of high-quality viticulture. La Grola is emblematic of Allegrini’s philosophy: enhancement of an important viticultural legacy, an innovative wine-making style and loyalty to the best local traditions. This philosophy marked the beginning of the great ‘renaissance’ of wine-making in Valpolicella Classico. Amarone: the Icon. A unique tasting experience between culture, traditions and innovations. Year after year, you will appreciate the evolution maintaining Allegrini’s distinctive features: integrity of the fruit and elegance. The Allegrini family has played a leading role in the history of Fumane and Valpolicella Classica since the sixteenth century and has handed down the culture of the vine and wine ever since. The corporate legacy of Giovanni Allegrini, the driving force behind the rebirth of the Valpolicella area, passed into the hands of his sons Walter and Franco, and his daughter, Marilisa. The highest expression of the winery, holding on tight to family roots while keeping a firm focus on innovation and respect for the environment. The combination of exceptional-quality raw materials and winemaking tradition is the key to the Allegrini brand’s success. Allegrini’s properties extend for around 150 hectares in the cradle of the Valpolicella Classica. The unique vineyards yield prestigious wines, stemming from the company’s winemaking style and its exclusively estate-grown grapes. The love they feel for their land has driven the Allegrini Family to enhance the potential of the Valpolicella area and its winemaking tradition. The decisions taken, informed with great far-sightedness, have seen Allegrini become one of the leading wine producers in Italy, and it is precisely in Valpolicella that the new generation of producers looks to Allegrini wines as an essential benchmark. Francesca Begotti has been a wine lover since a very young age, professional in the wine industry since more than 15 years. My roots are sunk into three completely different winemaking areas: Valpolicella Classica , Bolgheri and Montalcino : appellations that have marked the story of Italian High quality winemaking. I'm proudly part of this successful path and worldwide Ambassador. Wines
    • Allegrini La Grola 2016
    • Allegrini La Grola 2018
    • Allegrini La Grola 2020
    • Allegrini Amarone Classico 2019
    • Allegrini Amarone Classico 2015
    • Allegrini Amarone Classico 2013
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Beaujolais Wines – A mosaic of soils

    Master Class -luento Pe 13.10.2023 klo 18:00 Master Class -luento La 14.10.2023 klo 15:30 LOPPUUNMYYTY / SOLD OUT Luennoitsija: Gregory Barbet, Director of Terroirs et Talents , Owner of Domaine de la Pirolette Hinta: 35 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Tällä Master Class -luennolla pääset tutustumaan laadukkaisiin Beaujolais-alueen viineihin ja varsinkin miten maaperä vaikuttaa alueen viinintuotantoon ja viineihin. Master Class -luennon pitää Gregory Barbet, Terroirs et Talents -yhdistyksen johtaja ja Domaine de la Pirolettin omistaja.  Terroirs et Talents on kaupallinen yhdistys, joka koostuu useista perhetuottajista Beaujolais'n ja Mâconnais'n välillä. Jokaisella tuottajalla on oma identiteettinsä brändinsä. Terroirs et Talents myy ja markkinoi viinejä ravintoloille, viinikauppialle ja pienille ulkomaalaisille jakelijoille ja maahantuojille. Yhdistyksen synty on ennen kaikkea tarina ystävyydestä ja kahden ihmisen, Hervé Dupondin ja Xavier Barbetin, välisestä yhteistyöstä. Molemmilla perheillä on pitkä historia alueen viinintuotannossa. Dupond- ja Barbet -perheet ovat olleet Beaujolaisissa vuodesta 1580 ja vastaavasti 1711. Vuonna 2007 he tapasivat ja perustivat yhdistyksen jakamaan tiettyjä tietoa, palveluita ja työkaluja. Heidän tavoitteenaan oli tarjota Beaujolais-viinien ystäville entistä tehokkaampaa palvelua ja laajempaa viinivalikoimaa. 8 vuotta myöhemmin Grégory Barbet liittyi projektiin samalla intohimolla ja filosofialla.  Sama intohimo ja filosofia on ohjannut yhdistyksen kehitystä ottamalla mukaan muita alueen perhetuottajia vuosien varrella, keskittyen ilmeisten synergiaetujen lujittamiseen. Peruslähtökohta on jatkuva yhteistyö ja työskentely viinitarhoilla viiniköynnösten parissa, ympäristöystävälliset menetelmät sekä parhaan hyödyn ja opin saaminen eri maaperistä. Viininvalmistusmenetelmät kunnioittavat rypälettä ja tehty työ mukautetaan joka vuosi vastaamaan tuotettua vuosikertaa. Jokainen tuottaja säilyttää ainutlaatuisen identiteettinsä luomalla luonteeltaan vahvoja, tarkkoja, anteliaita, elegantteja ja täydellisesti alueelle sopivia viinejä. Yhdessä työskentely tarkoittaa myös keskustelua, tiedon jakamista ja toisten auttamista, jotta alueen tuottajat pystyvät jatkossakin takaamaan laadukkaasti tuotettuja ja alueelle tyypillisiä viinejä.  Maistettavat viinit:
    • Beaujolais Rouge Les Pierres Dorées 2022 Domaine Romy (Limestone)
    • Fleurie La Madone 2022 Pierre Dupond (Shallow lightly altered pink granite)
    • Brouilly 2022 Château de la Terrière (Deep heavily altered pink granite)
    • Saint-Amour Le Carjot 2020 Domaine de la Pirolette (Blue stones)
    • Moulin à Vent Cuvée de la Lure 2020 Château de la Terrière (Alluvial and piedmont)
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Beaujolais Wines – A mosaic of soils

    Master Class Fri Oct 13th at 6:00 pm Master Class Sat Oct 14th at 3:30 pm SOLD OUT Speaker: Gregory Barbet, Director of Terroirs et Talents, owner of Domaine de la Pirolett Price: 35 € This Master Class is held in English. With this Master Class lecture, you will get to know the high-quality wines of the Beaujolais region and especially how the soil affects wine production and wines. The Master Class lecture will be given by Gregory Barbet, director of the Terroirs et Talents association and owner of Domaine de la Piroletti. Terroirs et Talents is a commercial association made up of several family producers between Beaujolais and Mâconnais. Each producer has his or her own brand of identity. Terroirs et Talents sells and markets wines to restaurants, wine merchants and small foreign distributors, and importers. The origin of the association is, first and foremost, a story of friendship and the coming together of two people: Hervé Dupond and Xavier Barbet. Each had a long history in wine to their name. The Dupond and Barbet families have been present in Beaujolais since 1580 and 1711, respectively. 2007, they came together and formalized the association to share certain services and tools. Their objective was to offer their customers more efficient services and a broader selection of wine.  8 years later, Grégory Barbet joined the project with the same desire, philosophy, and convictions. This natural and human alchemy represents the DNA of Terroirs et Talents. It has guided the development with the inclusion of other estates over the years, focused on consolidating obvious synergies. The fundamental grounding is shared: constant work on the vines and the soils, environmentally friendly methods, and getting the best from the terroirs. Grapes are grown in plots before blending and are picked by hand. Wine-making methods respect the grape; the work is customized yearly to match the vintage produced. Each estate preserves its singular identity within a framework of creating wines of strong character, precise, generous, elegant, and perfect for laying down. Working together also means working in the same direction, under the same impetus, discussing, sharing, and helping each other to guarantee high-quality wines.  Wines
    • Beaujolais Rouge Les Pierres Dorées 2022 Domaine Romy (Limestone)
    • Fleurie La Madone 2022 Pierre Dupond (Shallow lightly altered pink granite)
    • Brouilly 2022 Château de la Terrière (Deep heavily altered pink granite)
    • Saint-Amour Le Carjot 2020 Domaine de la Pirolette (Blue stones)
    • Moulin à Vent Cuvée de la Lure 2020 Château de la Terrière (Alluvial and piedmont)
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.

Otsikko

Go to Top