Lauantai 19.10.2024 Master Class -luennot

  • Master Class: Fontanafredda - A Journey to the Barolo with Fontanafredda

    Master Class -luento PE 18.10.2024 klo 16:30 Master Class -luento LA 19.10.2024 klo 17:00 Luennoitsija: Fabio Bosio, Export Manager at Fontanafredda Hinta: 50 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi. / This Master Class is held in English. Piemonten merkittävimpiin tuottajiin lähes kahdeksan miljoonan pullon vuosituotannollaan lukeutuva Fontanafredda on kansainvälisesti tunnettu erityisesti arvostetuista Barolo -viineistään. Italian ensimmäisen kuninkaan Victor Emmanuel II:n vuonna 1858 perustama viinitalo kerää rypäleet omien tarhojensa lisäksi lähes 400 sopimusviljelijän palstoilta Piemonten kaikilta merkittävimmiltä alkuperäalueilta. Tällä Master Class -luennolla pääset tutustumaan Fabio Bosion johdolla kuuteen erilaiseen Barolo-viiniin. Voit vertailla minkälainen vaikutus maaperällä, terroirilla tai eri Piemonten alueilla on viiniin ja millaisen ilmenemismuodon Nebbiolo-rypäle näistä saa. Näiden Piemonten helmien Master Class -luennolla saamme selville, kuinka terroirilla ja viininvalmistuksella on suuri rooli Barolo-viinien luomisessa ja valmistamisessa. Maistettavat viinit:
    • Fontanafredda Barolo Silver Label 2020
    • Fontanafredda Barolo Serranlunga d'Alba 2020
    • Fontanafredda Barolo La Rosa 2020
    • Fontanafredda Barolo Paiagallo La Villa 2020
    • Fontanafredda Barolo Lazzarito La Delizia 2020
    • Fontanafredda Barolo Riserva 2016
    Huomioithan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Fontanafredda - A Journey to the Barolo with Fontanafredda

    Master Class FRI October 18th 2024 at 4:30 pm Master Class SAT October 19th 2024 at 5:00 pm Speaker: Fabio Bosio, Export Manager at Fontanafredda Price: 50 € This Master Class is held in English. Fontanafredda, which is one of the most important producers in Piedmont with its annual production of almost eight million bottles, is internationally known especially for its prestigious Barolo wines. Founded in 1858 by the first king of Italy, Victor Emmanuel II, the winery collects grapes from its own orchards, from the plots of almost 400 contract growers from all the most important regions of origin in Piedmont. With this Master Class lecture, led by Fabio Bosio, you will get to know six different Barolo wines. You can compare what kind of effect the soil, terroir or different regions of Piedmont have on the wine and what kind of expression the Nebbiolo grape gets from them. In the Master Class lecture of these gems of Piedmont, we will find out how terroir and winemaking play a big role in the creation and production of Barolo wines. Wines
    • Fontanafredda Barolo Silver Label 2020
    • Fontanafredda Barolo Serranlunga d'Alba 2020
    • Fontanafredda Barolo La Rosa 2020
    • Fontanafredda Barolo Paiagallo La Villa 2020
    • Fontanafredda Barolo Lazzarito La Delizia 2020
    • Fontanafredda Barolo Riserva 2016
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Masi – The Master of Amarone della Valpolicella Classico

    Master Class -luento PE 18.10.2024 klo 19:30 Master Class -luento LA 19.10.2024 klo 15:30 Luennoitsija: Giacomo Boscaini, Export Manager at Masi Hinta: 90 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi. / This Master Class is held in English. Tänä päivänä Masi lukeutuu johtaviin Amaronen tuottajiin. Masin tarina alkaa vuonna 1772, jolloin Boscainin perhe teki ensimmäisen sadonkorjuunsa arvostetuilla viinitarhoilla "Vajo dei Masissa", laaksossa Valpolicella Classican alueen sydämessä. Yli 200 vuoden intohimoisen viininvalmistuksen jälkeen yritys on edelleen perheen käsissä kuudennen, seitsemännen ja kahdeksannen sukupolven johdolla. Vuosien aikana viinitila on kasvanut kansainvälisesti menestyneeksi, Pohjois-Italian Veneton lähettilääksi ja yhdeksi ikonisimmaksi Amarone-viinien tuottajaksi. Masi on aikanaan kehittänyt kaksi meille suomalaisille niin kovin tuttua valmistusmenetelmää, appassimento- sekä ripasso-menetelmät. Nämä valmistusmenetelmät ovat sittemmin muodostuneet kaikkien viininystävien tuntemiksi järkkymättömiksi osiksi Pohjois-Italialaista viininvalmistusta ja ovat olleet perustana suosituille ja arvostetuille Amarone -viineille. "I was born in Valpolicella Classica and the land of Amarone is my land. You need to have been born here, in these hills, to a family of winemakers, and you need to have lived in a typical house of the area to understand what Amarone represents: more than a technique, more than a wine, it is a philosophy, an art, and even more, an important companion in life.” Näin kuvailee Masin pääjohtaja Sandro Boscaini, hänen suhdettaan Valpolicellaan ja tähän ikoniseen italialaiseen viiniin. Tällä Master Class -luennolla Giacomo Boscaini perehdyttää meidät Amarone della Valpolicella Classicoon, sen valmistuksen taiteesta ja pitkäikäisyydestä. Hän esittelee kolme klassista Amarone-viiniä perheeltään: Single Vineyard -viinit Amarone Mazzano ja Campolongo di Torbe sekä klassisen Amarone della Valpolicella, Serego Alighieri Vaio Armaron -viinin. Kaikista viineistä pääsee maistamaan tuoreempaa sekä hieman ikääntyneempää vuosikertaa. Masin vientijohtaja Giacomo Boscaini edustaa seitsemättä sukupolvea Masin perheyrityksessä. Maistettavat viinit:
    • Masi Campolongo di Torbe Amarone della Valpolicella Classico 2013
    • Masi Mazzano Amarone della Valpolicella Classico 2013
    • Serego Alighieri Vaio Armaron Amarone della Valpolicella Classico 2017
    • Masi Campolongo di Torbe Amarone della Valpolicella Classico 2007
    • Masi Mazzano Amarone della Valpolicella Classico 2007
    • Serego Alighieri Vaio Armaron Amarone della Valpolicella Classico 2009
    Huomioithan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Masi – The Master of Amarone della Valpolicella Classico

    Master Class FRI October 18th 2024 at 7:30 pm Master Class SAT October 19th 2024 at 15:30 pm Speaker: Giacomo Boscaini, Export Manager at Masi Price: 90 € This Master Class is held in English. Today, Masi is one of the leading producers of Amarone. The story of Masi begins in 1772, when the Boscain family made their first harvest in the prestigious vineyards of "Vajo dei Mas", a valley in the heart of the Valpolicella Classica region. After more than 200 years of passionate winemaking, the company is still in family hands with the sixth, seventh and eighth generations running it. Over the years, the winery has grown into an international success, an ambassador for Veneto in northern Italy and one of the most iconic producers of Amarone wines. Masi has developed two production methods that are very familiar to us Finns, the appassimento and ripasso methods. These production methods have since become known to all wine lovers as unshakable parts of Northern Italian winemaking and have been the basis of the popular and valued Amarone wines. "I was born in Valpolicella Classica and the land of Amarone is my land. You need to have been born here, in these hills, to a family of winemakers, and you need to have lived in a typical house of the area to understand what Amarone represents: more than a technique, more than a wine, it is a philosophy, an art, and even more, an important companion in life.” This is how Masi's CEO Sandro Boscaini describes his relationship with Valpolicella and this iconic Italian wine. In this Master Class lecture, Giacomo Boscaini introduces us to Amarone della Valpolicella Classico, the art of its production and its longevity. He presents three classic Amarone wines from his family: Single Vineyard wines Amarone Mazzano and Campolongo di Torbe and the classic Amarone della Valpolicella, Serego Alighieri Vaio Armaron. You can taste fresher and slightly older vintages of all wines. Masi's export director Giacomo Boscaini represents the seventh generation in the Masi family business. Wines
    • Masi Campolongo di Torbe Amarone della Valpolicella Classico 2013
    • Masi Mazzano Amarone della Valpolicella Classico 2013
    • Serego Alighieri Vaio Armaron Amarone della Valpolicella Classico 2017
    • Masi Campolongo di Torbe Amarone della Valpolicella Classico 2007
    • Masi Mazzano Amarone della Valpolicella Classico 2007
    • Serego Alighieri Vaio Armaron Amarone della Valpolicella Classico 2009
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Nyetimber - The Pioneer of English Sparkling Wine

    Master Class -luento LA 19.10.2024 klo 14:00 Luennoitsija: Karl Thögersen, Head of Sales International at Nyetimber Hinta: 50 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi. / This Master Class is held in English. Koe englantilaisten kuohuviinien juhla. Nyetimberillä on yli 35 vuoden ajan ollut yksi tavoite: valmistaa parasta englantilaista kuohuviiniä, joka kilpailee maailman parhaiden kuohuviinien kanssa. Etelä-Englannin maaseudun sydämessä sijaitseva Nyetimber käyttää vain hienoimpia tilalla kasvatettuja rypäleitä palkittujen maailmankuulujen viiniensä valmistukseen. Tällä Master Class -luennolla Karl Thögersen opastaa sinut Nyetimberin ja englantilaisten kuoviinien maailmaan ja maistattaa heidän tunnetuimpia kuohuviinejään. Pääset maistamaan Nyetimberin lippulaivaviinin Classic Cuveen lisäksi heidän rosénsa, maistamaan pidempään kypsytettyä Blanc de Blancsia, harvinaista ja hienostunutta Tillington Single Vineyard Pinot Noiria. 2014 ja kirsikkana Master Class Nyetimber's Prestige Cuveesta, 1086 vuodesta 2013. Karl liittyi Nyetimberiin vuonna 2019 liittyäkseen jännittävälle matkalle Englantilaisen kuohuviinin nousuun, Nyetimberin ollessa tämän kansainvälisen kehityksen eturintamassa. Maistettavat viinit:
    • Nyetimber Classic Cuvée NV
    • Nyetimber Rosé Brut NV
    • Nyetimber Blanc de Blancs Brut 2016
    • Nyetimber Tillington Single Vineyard 2014
    • 1086, Nyetimber 2013
    Huomioithan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Nyetimber - The Pioneer of English Sparkling Wine

    Master Class SAT October 19th 2024 at 2:00 pm Speaker: Karl Thögersen, Head of Sales International at Nyetimber Price: 50 € This Master Class is held in English. Experience a celebration of english sparkling wines. For over 35 years Nyetimber has had a single aim: to make the finest English Sparkling Wine, one to rival the very best sparkling wines in the world. Situated in the rural heart of the South of England, Nyetimber uses only the finest estate-grown fruit to craft their award-winning world-renowned wines. This Master Class will guide you through the story of Nyetimber and Karl will introduce some of their most celebrated sparkling wines. During this master Class you will in addition to the Classic Cuvee, the flagship wine of Nyetimber, their rosé also have an opportunity to taste the Blanc de Blancs, that is aged for a longer time, the rare and refined Tillington Single Vineyard Pinot Noir from 2014 and as a cherry of the Master Class Nyetimber’s Prestige Cuvee, 1086 from 2013. Karl joined Nyetimber in 2019 to join the exciting journey of the rise of English Sparkling Wine, Nyetimber being in the very forefront of this international development. Wines
    • Nyetimber Classic Cuvée NV
    • Nyetimber Rosé Brut NV
    • Nyetimber Blanc de Blancs Brut 2016
    • Nyetimber Tillington Single Vineyard 2014
    • 1086, Nyetimber 2013
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Clos Alkio - Moderni Priorat

    Master Class -luento LA 19.10.2024 klo 17:00 Luennoitsijat: Mikko Alkio, Perustaja & Omistaja, Clos Alkio Hinta: 60 € Tämä Master Class -luento pidetään suomeksi. / This Master Class is held in Finnish. Intohimoinen suomalainen viininharrastaja ja Espanjan Kataloniaan ihastunut Mikko Alkio perusti Clos Alkion vuonna 2020. Mikko hankki noin 25 hehtaaria viinitarhoja pienen Gratallopsin kylän läheisyydestä, joka on arvostettu viinialue Prioratin sydämessä. Priorat on pieni, ainutlaatuinen viinialue Etelä-Kataloniassa, noin 40 minuutin ajomatkan päässä Välimeren rannikolta ja Tarragonasta. Mikko kehittää viinitilaansa tavoitteenaan tuottaa korkealaatuisia Priorat-perinteen mukaisia ​​viinejä pääasiassa vanhoista Garnacha- ja Cariñena-köynnöksistä sekä Cabernet Sauvignon-, Shiraz-, Merlot- ja Tempranillo-rypäleistä. Clos Alkio tuottaa myös upeita alueelle tyypillisiä valkoviinejä. Maailma ja ilmastot muuttuu ja se vaikuttaa myös viinin valmistukseen Prioratin alueella. Tällä Master Class -luennolla sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus maistaa valikoimaa Clos Alkion upeita modernimpia viinejä, mm. vanhoista köynnöksistä olevaa 100% Carignan -rypäleestä valmistettua vuoden 2021 huippuviiniä Fulles Dauradesia sekä nimikkoviiniä Clos Alkio 2021. Maistettavat viinit:
    • Clos Alkio Aino Perdo Ximenez, Garnacha Blanca 2021
    • Clos Alkio Ocells 2022
    • Clos Alkio Caminito a Motel Tinto 2021
    • Clos Alkio Flor Silvestre 2022
    • Clos Alkio 2021
    • Clos Alkio Fulles Daurades 2021
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Clos Alkio - Modern Priorat

    Master Class SAT October 19th at 5:00 pm Speakers: Mikko Alkio, Founder & Owner, Clos Alkio Price: 60 € This Master Class is held in Finnish. Mikko Alkio, a passionate Finnish wine enthusiast and in love with Spain's Catalonia, founded Clos Alkio in 2020. Mikko acquired around 25 hectares of vineyards near the small village of Gratallops, a prestigious wine region in the heart of Priorat. Priorat is a small, unique wine region in southern Catalonia, about 40 minutes' drive from the Mediterranean coast and Tarragona. Mikko develops his winery with the aim of producing high-quality wines in accordance with the Priorat tradition, mainly from old Garnacha and Cariñena vines as well as Cabernet Sauvignon, Shiraz, Merlot and Tempranillo grapes. Clos Alkio also produces wonderful white wines typical of the region. The world and climates are changing, and it also affects winemaking in the Priorat region. At this Master Class lecture you have a unique opportunity to taste a selection of Clos Alkio's most wonderful modern wines, e.g. the 2021 top wine Fulles Daurades made from 100% Carignan grapes from old vines and the name wine Clos Alkio 2021. Wines
    • Clos Alkio Aino Pedro Ximenez, Garnacha Blanca 2021
    • Clos Alkio Ocells 2022
    • Clos Alkio Caminito a Motel Tinto 2021
    • Clos Alkio Flor Silvestre 2022
    • Clos Alkio 2021
    • Clos Alkio Fulles Daurades 2021
    Please note that the Master Class ticket does not include the entrance ticket to the event. When buying a Master Class ticket, remember to also buy an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Symington Estates - Port Wine – a masterclass in bottle and cask maturation

    Master Class -luento PE 18.10.2024 klo 16:30 Master Class -luento LA 19.10.2024 klo 15:30 Luennoitsija: Nuno R. Silva, Market Manager at Symington Family Estates Hinta: 50 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi. / This Master Class is held in English. Oppitunti portviinien maailmaan. Portviini on väkevöity viini, joka on peräisin Portugalin Douro-joen laakson alueelta. Sen valmistuksessa käytetään paikallisia rypälelajikkeita ja se on tunnettu makeudestaan sekä runsaasta, täyteläisestä maustaan. Symington Family Estates on maailman johtava premium portviinien ja laadukkaiden portugalilaisten punaviinien tuottaja. Heidän omistukseensa kuuluu neljä perinteistä portviinintuottajaa, joista tällä Master Class -luennolla pääsemme maistamaan viinejä Dow's Portilta ja Warre's Portilta, joiden molempien historia ulottuu 1700- ja 1800-luvulle. Tällä Master Class -luennolla Nuno R. Silva esittelee rajoitetun saatavuuden erikoisuuksia Symington Familyn omistamasta ja hallinnoimasta Dow's and Warre's Portista. Master Class -luennon aikana tutustumme tynnyrissä ja pulloissa portviinin kehityksen eri vaiheisiin ja esittelemme viininvalmistuksen erinomaisuutta Colheitan ja Vintage Portin kanssa. Nuno R Silva on Symington Family Estatesin markkinapäällikkö alueenaan Pohjois-Eurooppa ja Baltia. Nuno työskentelee myös senior Wine Educatorina Airbnb:ssä erikoistuen viinimatkoihin ja sisällönhallintaan. Nunolla on useita viini- ja matkailualan tutkintoja, hän on koulutukseltaan mm. sommelier.  Hänellä on hänellä on vahva tausta viinialalta, omaten kokemusta mm.  viinimatkaoppaana ja kellariapulaisena useissa viinialan yrityksissä. Maistettavat viinit:
    • Dow's Quinta do Bomfim Vintage Port 2013
    • Warre's Colheita Port 2013
    • Dow's Vintage Port 1994
    • Warre's Colheita Port 1992
    • Dow's Library Release Vintage Port 2003
    • Dow's Colheita Port 2007
    Huomioithan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Symington Estates - Port Wine – a masterclass in bottle and cask maturation

    Master Class FRI October 18th 2024 at 4:30 pm Master Class SAT October 19th 2024 at 3:30 pm Speaker: Nuno R. Silva, Market Manager at Symington Family Estates Price: 50 € This Master Class is held in English. A lesson in the world of port wines. Port wine is a fortified wine that comes from the Douro River Valley region of Portugal. Local grape varieties are used in its production and it is known for its sweetness and rich, rich taste. Symington Family Estates is the world's leading producer of premium port wines and quality Portuguese red wines. They own four traditional port wine producers, and in this Master Class lecture we will get to taste wines from Dow's Port and Warre's Port, both of which have a history stretching back to the 18th and 19th centuries. In this Master Class, Nuno R. Silva presents limited availability specialties from Dow's and Warre's Port, owned and operated by the Symington Family. During the Master Class lecture, we get to know the different stages of the development of port wine in barrels and bottles and present the excellence of winemaking with Colheita and Vintage Port. Nuno R Silva is Symington Family Estates' market manager for Northern Europe and the Baltics. Nuno also works as a senior Wine Educator at Airbnb, specializing in wine tours and content management. Nuno has several degrees in the wine and tourism industry, his education includes e.g. sommelier. He has a strong background in the wine industry, having experience in e.g. as a wine tour guide and cellar assistant in several companies in the wine industry. Wines
    • Dow's Quinta do Bomfim Vintage Port 2013
    • Warre's Colheita Port 2013
    • Dow's Vintage Port 1994
    • Warre's Colheita Port 1992
    • Dow's Library Release Vintage Port 2003
    • Dow's Colheita Port 2007
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Ainoa Winery - Finnish fruit wines and chocolate

    Master Class -luento LA 19.10.2024 klo 18:30 Luennoitsijat: Paola Guerrero de Cohen & David Cohen, Founders, Ainoa Winery Hinta: 40 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. 16 vuotta sitten Suomeen muuttaessaan Paola & David ovat kehittäneet hienoja viinejä suomalaisista raaka-aineista, pääasiassa metsämarjoista. Heidän viininsä ovat voittaneet palkintoja Kaliforniassa, Saksassa ja arvostetuissa Ranskan kilpailuissa, muuttaen käsitystä siitä, mikä on mahdollista käytettäessä muita viinin ainesosia kuin rypäleitä. Viininmaistelut, jossa on mukana ruokaa sisältävät perinteisesti juustoja, ja hyvästä syystä. Kuten eräs ranskalainen gourmanti kerran selitti Davidille: "Monsieur, kaikki käy juuston kanssa." Mutta on toinenkin ruokalaji, jonka vaativan makupaletin omaavat ihmiset tietävät sopivan monen kanssa: suklaa. Tällä Master Class -luennolla pääset Paulan ja Davidin johdolla maistamaan viittä erilaista Ainoa-viiniä ja kuulemaan tarinoita niiden takana. Lisäksi jokainen viini yhdistetään hienon suomalaisen suklaan kanssa. Voit ottaa maistelualustan mukaasi, niin voit pitää vastaavan maistelutilaisuuden ja jakaa maistelukokemuksen kotona ystävien kanssa. Maistettavat viinit:
    • Taival 2019
    • Suven Taika 2021
    • Valokki 2022
    • Kuningatar 2021
    • Kaamos 2021
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Ainoa Winery - Finnish fruit wines and chocolate

    Master Class SAT October 19th at 6:30 pm Speakers: Paola Guerrero de Cohen & David Cohen, Founders, Ainoa Winery Price: 40 € This Master Class is held in English. Since immigrating to Finland 16 years ago, Paola & David have been developing fine wines from Finnish ingredients, mostly using wild berries. Their wines have won awards in California, Germany and the prestigious competitions of France, transforming the perception of what is possible when using wine ingredients other than grapes.   Wines
    • Taival 2019
    • Suven Taika 2021
    • Valokki 2022
    • Kuningatar 2021
    • Kaamos 2021
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Domaine Michel Voarick - Wines from the heart of Burgundy

    Master Class -luento LA 19.10.2024 klo 17:00 Luennoitsijat: Victor Voarick, fourth generation of the Domaine Michel Voarick Hinta: 50 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi. / This Master Class is held in English. Perheomisteinen Domaine Michel Voarick sijaitsee Burgundin sydämessä, pienessä Aloxe-Corton-nimisessä kylässä, Burgundin Côte de Beaunen osa-alueen pohjoispäässä. Aloxe-Corton on Côte de Beaunen ainoa punainen grand cru luokituksen saanut viinitarha: Corton. Corton on samalla Burgundin suurin grand cru -viinitarha, joka kattaa Montagne de Corton -kukkulan rinteet Côte de Beaunessa. Alueella tuotetaan myös klassista valkoista Chardonnaysta valmistettua Grand cruta, Corton-Charlemagnea. Domaine Michel Voarickin neljännen sukupolven edustajana Victor jatkaa arvostettujen viinien valmistusta Cortonin sydämessä. Rypäleet kasvavat tunnetuilla viinitarhoilla kuten Corton-Charlemagne, Corton-Renardes, Aloxe-Corton ja Pernand-Vergelesses. Viininvalmistuksessaan Domaine Michel Voarick pyrkii välttämään enologisia lisäaineita ja sienitautien torjunta-aineita ja pyrkii kunnioittamaan viinitarhojen luonnollista biologista monimuotoisuutta. Tämä omistautuminen perinteiselle, kestävälle viininvalmistukselle antaa viineille ainutlaatuisen luonteen ja poikkeuksellisen terroir-kokemuksen. Tällä Master Class luennolla Victor vie sinut keskelle Burgundia ja pääset maistamaan eri tarhojen 3 eri upeaa valkoviiniä mm. Corton Charlemagne Grand Cru -viiniä sekä kahta punaviiniä, mukaan lukien hienoa Corton Renades Grand Cru -punaviiniä. Maistettavat viinit:
    • Domaine Michel Voarick Aloxe-Corton 2023 white
    • Domaine Michel Voarick Pernand “les boutières” 2023 white
    • Domaine Michel Voarick Corton Charlemagne Grand Cru 2023 white
    • Domaine Michel Voarick Aloxe-Corton 2022 red
    • Domaine Michel Voarick Corton-Renardes Grand Cru 2022 red
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Domaine Michel Voarick - Wines from the heart of Burgundy

    Master Class SAT October 19th at 5:00 pm Speakers: Victor Voarick, fourth generation of the Domaine Michel Voarick Price: 50 € This Master Class is held in English. The family owned Domaine Michel Voarick is located in the heart of Burgundy, in a small village called Aloxe-Corton, at the northern end of the Côte de Beaune subregion of Burgundy. Aloxe-Corton is home the Côte de Beaune's only red grand cru: Corton. Corton is the largest grand cru vineyard in Burgundy covering the slopes of the Montagne de Corton hill in the Côte de Beaune. Corton-Charlemagne is a Grand Cru for white wines produced from Chardonnay and reputedly owes its existence to conjugal pressure. As the fourth generation of the Domaine Michel Voarick, Victor continues the legacy of crafting prestigious wines from the heart of Corton. The vineyard includes renowned appellations such as Corton-Charlemagne, Corton-Renardes, Aloxe-Corton and Pernand-Vergelesses. With a non-interventionist philosophy, Domaine Michel Voarick avoids oenological additives and fungicides, respecting the natural biodiversity of their vineyards. This dedication to traditional, sustainable winemaking allows their wines to truly express the unique character of each vintage and the essence of our exceptional terroir. Visit Victor at the stand in the salon to discover wines that embody the passion, heritage and authenticity of our family estate. In this Master Class Victor takes you to heart of Burgundy and let’s you taste some the iconic Cote the Beaune appelations including the white Corton Charlemagne Grand Cru and the red Corton-Renaders Grand Cru red. Wines
    • Domaine Michel Voarick Aloxe-Corton 2023 white
    • Domaine Michel Voarick Pernand “les boutières” 2023 white
    • Domaine Michel Voarick Corton Charlemagne Grand Cru 2023 white
    • Domaine Michel Voarick Aloxe-Corton 2022 red
    • Domaine Michel Voarick Corton-Renardes Grand Cru 2022 red
    Please note that the Master Class ticket does not include the entrance ticket to the event. When buying a Master Class ticket, remember to also buy an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Alveare Winery - Washington State Reds - A winemaker and a beekeeper telling stories from their life, one bottle at a time

    Master Class -luento LA 19.10.2024 klo 18:30 Luennoitsija: Xander Kent, Alveare Winery Owner/Winemaker/Beekeeper Hinta: 40 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi Teams -yhteyden välityksellä/ This Master Class is held in English via Teams connection. Alveare Winery - Viinintekijä ja mehiläishoitaja, joka kertoo tarinoita elämästään pullo kerrallaan. Alveare Wineryn (aiemmin Orenda) perusta luotiin vuonna 2010, kun Samantha ja Kent tapasivat ensimmäisen kerran. Vuosien eron aikana Xander kehitti Länsi-Afrikassa asuessaan intohimokseen mehiläishoidon ja ympäristön, kun Samantha jatkoi kemian opintojaan ja kehitti rakkautta makuihin ja ilmaisuun. Alveare (latinaksi "mehiläispesä") edustaa tätä yhteyttä yhteisöön että luontoon. Rakkaus tieteeseen, taiteeseen ja luontoon yhdisti Xander ja ja Samantha Kentin ja he perustivat alun perin Orenda Wineryn, joka tunnetaan nykyään nimellä Alveare Winery. Alveare tekee yhteistyötä monien Washingtonin osavaltion korkealla sijaitsevien viinitarhojen kanssa valmistaakseen viinejä, joilla on ainutlaatuisia ja kompleksisia ​​makuja. Kun he jatkoivat viinin valmistusta, he rakastuivat ajatukseen, että jokainen viini kertoo tarinan heidän elämästään, maatilastaan ja yhteisöstää kuvien ja jopa viinin makujen avulla. Vuonna 2023 he tekivät ison päätöksen ja vaihtoivat nimeään ja etikettiään. Tällä Master Class -luennolla voit istua rauhassa, nauttia erinomaisista punaviineistä ja kuunnella inspiroivaa tarinaa. Xander Kent, mehiläishoitaja ja viininvalmistaja, opastuksella pääset tutustumaan Washington Staten tulkintaan klassisista punaviinirypäleistä kuuden eri viinin muodossa. Maistettavat viinit:
    • Alveare Winery Cabernet Sauvignon - The Cow 2019
    • Alveare Winery Syrah - The Pigs 2019
    • Alveare Winery Cabernet Franc - The Basket press 2018
    • Alveare Winery Malbec - 2019
    • Alveare Winery Bee & Barrel - The Bee 2018
    • Alveare Winery Spanish Dancer 2019
    Huomioithan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Alveare Winery - Washington State Reds - A winemaker and a beekeeper telling stories from their life, one bottle at a time

    Master Class SAT October 19th 2024 at 3:30 pm Speaker: Xander Kent, Alveare Winery Owner/Winemaker/Beekeeper Price: 40 € This Master Class is held in English via Teams connection. Alveare Winery - Winemaker and beekeeper who tells the stories of his life one bottle at a time Alveare Winery (formerly Orenda) was founded in 2010 when Samantha and Kent first met. During the years apart, Xander developed his passion for beekeeping and the environment Living in West Africa, while Samantha continued her chemistry studies and developed a love for flavors and expression. Alveare (Latin for "beehive") represents this connection to community and nature. A love of science, art and nature brought Xander and Samantha Kent together and they originally founded Orenda Winery, now known as Alveare Winery. Alveare works with many of Washington State's high altitude vineyards to produce wines with unique and complex flavors. As they continued to make wine, they fell in love with the idea that each wine tells a story about their life, farm and community through images and even the flavors of the wine. In 2023, they made a big decision and changed their name and label. With this Master Class lecture, you can sit back, enjoy excellent red wines and listen to an inspiring story. Guided by Xander Kent, beekeeper and winemaker, you'll discover Washington State's interpretation of classic red wine grapes in the form of six different wines. Wines
    • Alveare Winery Cabernet Sauvignon - The Cow 2019
    • Alveare Winery Syrah - The Pigs 2019
    • Alveare Winery Cabernet Franc - The Basket press 2018
    • Alveare Winery Malbec - 2019
    • Alveare Winery Bee & Barrel - The Bee 2018
    • Alveare Winery Spanish Dancer 2019
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.

Otsikko

Go to Top