Master Class: Ainoa Winery – Culinary wines from Finland

Master Class -luento LA 14.10.2023 klo 17:00

Luennoitsijat: Paola Guerrero de Cohen & David Cohen, Founders, Ainoa Winery
Hinta: 40 €

LOPPUUNMYYTY / SOLD OUT

Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English.

15 vuotta sitten Suomeen muuttaessaan Paola & David ovat kehittäneet hienoja viinejä suomalaisista raaka-aineista, pääasiassa metsämarjoista. Heidän viininsä ovat voittaneet palkintoja Kaliforniassa, Saksassa ja arvostetuissa Ranskan kilpailuissa, muuttaen käsitystä siitä, mikä on mahdollista käytettäessä muita viinin ainesosia kuin rypäleitä.

Yleensä tarjoillaan punaista lihaa punaviinin kera, kalaa ja kanaa valkoviinin kera. Mutta mikä ruoka vaatii mansikoista tai juurikkaista valmistettua viiniä? Koe ruokaparien yllättävä monipuolisuus epätavallisten viinien kanssa. Löydä upeita yhdistelmiä, joita ei opeteta missään muualla, mukaan lukien ruoat, joiden kanssa viinejä on tunnetusti vaikea yhdistää.

Maistettavat viinit:

  • Ainoa Elo 2017
  • Ainoa Havu 2021
  • Ainoa Valokki 2022
  • Ainoa Suven Taika 2021
  • Ainoa Ilta 2019

Jokaisen viinin mukana tulee pieni kylmä maistelupala, joka osoittaa, kuinka Ainoan viinien käyttö laajentaa ruokailuelämyksiä.

Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.


Master Class: Ainoa Winery – Culinary wines from Finland

Master Class Sat Oct 14th at 5:00 pm

Speakers: Paola Guerrero de Cohen & David Cohen, Founders, Ainoa Winery
Price: 40 €

SOLD OUT

This Master Class is held in English.

Since immigrating to Finland 15 years ago, Paola & David have been developing fine wines from Finnish ingredients, mostly using wild berries.  Their wines have won awards in California, Germany and the prestigious competitions of France, transforming the perception of what is possible when using wine ingredients other than grapes. 

Serve red meat with red wine, fish and chicken with white wine.  But what food calls for a wine made from strawberries, or beet roots?  Experience the surprising versatility of food pairings with unconventional wines.  Discover wonderful combinations that are taught nowhere else, including for foods that are notoriously difficult to pair wines with.

Wines

  • Ainoa Elo 2017
  • Ainoa Havu 2021
  • Ainoa Valokki 2022
  • Ainoa Suven Taika 2021
  • Ainoa Ilta 2019

Each wine will be accompanied by a small cold food tasting, demonstrating how unconventional wines expand the range of pairings possible during dining experiences.

Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.