Kuvaus

”Poikkeuksellisen viinin valmistus vaatii käsityötä, luonnon kunnioittamista ja tinkimätöntä huomiota yksityiskohtiin.” – Andrew Weeber, Gusbournen perustaja

Siitä hetkestä lähtien, kun Gusbourne istutti ensimmäiset viiniköynnöksensä vuonna 2004, heidän visionsa on ollut luoda huippulaadukkaita vuosikerrallisia viinejä yksinomaan heidän omien viinitarhojensa rypäleistä. Gusbourne kasvattaa korkealaatuisia Chardonnay-, Pinot Noir-, ja Pinot Meunier-rypäleitä Kentin Appledoressa ja Länsi-Sussexissa. Rypäleet ovat intensiivisen hedelmäisiä burgundilaisia klooneja, jotka viihtyvät Kaakkois-Englannin ainutlaatuisessa mikroilmastossa. Huippulaadukkaat rypäleet ovat tärkein ainesosa palkittujen ja perinteisellä menetelmällä valmistettujen kuohuviinien valmistuksessa.

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

“Making exceptional wine takes craftsmanship, respect for nature and uncompromising attention to detail.” – Andrew Weeber, Gusbourne Founder

From the moment Gusbourne planted their first vines in 2004, their vision has been to create the finest vintage wines using grapes exclusively from their own vineyards. Gusbourne grows the highest quality Chardonnay, Pinot Noir and Pinot Meunier grapes across the Gusbourne Estate in Appledore, Kent and next to the Goodwood Estate in West Sussex. These predominantly Burgundian clones yield smaller volumes of intensely flavorful fruit, which thrive in our unique microclimates. This exceptional produce is the vital first ingredient in making our award-winning sparkling wines, all crafted using the traditional method.