Lindbohm & Partners

Lindbohm & Partners

Lindbohm & Partners Oy on vuonna 2000 perustettu alkoholikauppaan erikoistunut agentuuri. Sen tärkeimmän toimintasektorin muodostavat tunnettujen ja arvostettujen tuottajien viinit. Yritys edustaa sekä maailmankuuluja huippuviinejä että hinta/laatusuhteeltaan korkeatasoisia tuotteita. Eurooppalaisten viinien lisäksi sen valikoimiin kuuluu merkkiviinejä Australiasta, Uudesta-Seelannista ja Etelä-Afrikasta.

”Olemme iloisia ja ylpeitä päämiestemme laadukkaista tuotteista sekä yhteistyöstä joka on kantanut hedelmää jo muutaman vuosikymmenen ajan. Edustamme tuotteet ovat menestyneet erinomaisesti Suomen perinteikkäimmässä Vuoden Viinit -kilpailuissa.”

Vuoden Viinit 2022 kilpailun tulokset julkaistiin kesäkuussa 2022. Krohn Ruby Port voitti väkevöityjen viinien sarjan ja jatkoi laadukkaiden Krohn portviinien voittoisia perinteitä Suomessa. Hugh Hamilton punaviini Villain Cabernet Sauvignon 2019 McLaren Vale, Australiasta voitti hopeaa omassa sarjassaan. Vuoden Viinit on vanhin Suomessa järjestetty viinikilpailu joka sai alkunsa vuonna 1998.

www.lindbohm.com

Otsikko

Go to Top