-
Uuden-Seelannin eteläsaarella sijaitsevan Bannock Braen erikoisuus on ”Gravity winery”, jossa painovoima siirtää viinin aina seuraavaan prosessin vaiheeseen. Käsinkerätyistä ja puhdistetuista rypäleistä Gravity Wineryyn asti viinin jokainen valmistusvaihe kiteyttää Central Otagon tyylin. Bannock Brae kuuluu Waimea Estatesin tavoin uusiseelantilaiseen Booster Wine Groupiin, ja yrityksellä on Sustainable Winegrowing New Zealand -vastuullisuussertifikaatti, jonka tehtävänä on edistää ja ylläpitää ekologisesti kestävää maataloutta Uudessa-Seelannissa.
-
Bernard-Massard on 104-vuotias luxemburgilainen kuohuviinituottaja Mosel-joen rannalta. Tilan perustaja Jean Bernard halusi valmistaa "luxemburgin samppanjan", ja kaikki Bernard-Massardin kuohuviinit tehdään perinteisellä menetelmällä. Perheomisteista taloa johtaa Clasenin perhe 5. sukupolvessa. Bernard-Massard Chardonnay Brut palkittiin tänä vuonna Viinilehden Vuoden kuohuviiniksi.
-
Château Fontesteau, joka on Bernard-Massardin osaomistama viinitila, sijaitsee keskellä Médocin niemimaata, lähellä maineikasta Pauillac'ia. Château Fontesteau -viinin jokainen vuosikerta on erilainen, mutta tietyillä ehdoilla: Viinistä vähintään puolet pitää olla Cabernet Sauvignonia ja viinin tulee olla tammitettua. Viinistä 3/4 on kypsytetty ranskalaisessa tammessa, ja tammitynnyreistä 1/4 on uusia. Loput viinistä pidetään terästankeissa, millä ylläpidetään viinin marjaisuutta ja raikkautta.
-
Château Maucamps sijaitsee Haut-Médocissa, idyllisessä Macaun kylässä. Tämän yli 22 hehtaarin viinitarhan maaperä on syntynyt vieressä olevan Garonne-joen sorasta sekä savesta. Täydellinen sijainti lähellä joenrantaa takaa viinitarhalle ainutlaatuisen mikroilmaston, josta hyötyvät myös naapurissa olevat arvostetut cru-tilatkin. Tilalla viljellyistä rypäleistä syntyy klassisia punaviinejä, jotka ovat täyteläisiä, suhteellisen pehmeillä tanniineilla. Vaikka Château Maucampsin voimakkaat punaviinit näyttävät potentiaalinsa jo nuorina, ikääntyminen tuo makumaailmaan aivan uuden ulottuvuuden tanniinien pehmentyessä ja maun kehittyessä.
-
Domaine des Sénéchauxin nimi tulee ”Sheriffin metsästä” eli Le Bois Sénéchauxista, joka sijaitsee keskellä Châteauneuf-du-Papen historiallista ydinaluetta. Tila nykyisessä muodossaan on perustettu Raynaudin perheen toimesta 1950-luvulla. Tila nykyiset omistajat ovat Cazesin ja Pradonin perheet. Cazesin perhe omistaa maineikkaan Chateau Lynch-Bagesin Grand Cru-viinitilan Bordeauxin Pauillacista. Domaine des Sénéchaux käyttää käyttää viinin kypsytyksessä yksivuotisia Lynch-Bagesin tammitynnyreitä ja sillä on 27 hehtaaria viinitarhoja Chatenauf-du-Papessa.
-
Domini Veneti on arvostetun viinintuottajan Cantina Valpolicella Negrarin premium-tuote¬perhe, joka perustettiin vuonna 1989 korkealaatuisten Valpolicella Classico -alueella tuotettujen viinien kehittämiseen. Aluetta kutsuttiin vuoteen 1177 asti Pruvinianoksi, mistä tuoteperhe saakin nimensä. Cantina Valpolicella Negrar on tunnettu Amarone- sekä Ripasso-viineistään. Yritys on koko Valpolicellan alueen suurimpia viinintuottajia ja on valmistanut paikallisia viinejä osuuskuntaperiaatteella jo yli 90 vuotta.
-
Sanderin luomuviinitilan intohimona on luomuviljely. Perhetilalla -jo kolmannessa sukupolvessa- viinitarhat on istutettu ravinteikkaaseen lössimaahan itäiseen Rheinhesseniin, maaperää hoidetaan orgaanisella materiaalilla, kompostilla, lannalla ja oljella, sekä tarhojen ympäristö tarjoaa luonnonmukaisia paikkoja hyönteisille.
-
Waimea Estates on yksi Nelsonin alueen suurimmista viinintuottajista, ja sillä on 140 hehtaaria köynnöksiä Waimean tasangoilla. Yrityksen perusti Bolithon perhe 1990-luvulla. Waimea kuuluu Booster Wine Groupiin, ja yrityksellä on Sustainable Winegrowing New Zealand -vastuullisuussertifikaatti, jonka tehtävänä on edistää ja ylläpitää ekologisesti kestävää maataloutta Uudessa-Seelannissa.