Kuvaus

Etelä-Afrikan palkituimman viinitalon Nederburgin tunnusmerkkejä ovat perinteet ja laatu yhdistettyinä intohimoon, tarkkuuteen ja kärsivällisyyteen.

Tilan historia alkoi vuodesta 1791, jolloin Philippus Wolvaart asettui vaimonsa Margharitan kanssa lounaisen Etelä-Afrikan erämaahan. Ensimmäiset viinit pullotettiin Nederburgin nimellä vuonna 1937, ja tilasta kasvoi panimomestari Johann Georg Grauen taitavissa käsissä maan tunnetuin viinintuottaja, joka on voittanut lukuisia palkintoja ja valittu useaan kertaan maailman ihailluimpien viinibrändien joukkoon.

Nederburgin viinitila sijaitsee Paarlissa viinireitin varrella, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Kapkaupungista. Etelä-Afrikan lounaisrannikon ilmasto muistuttaa Välimeren ilmastoa, mikä tekee alueesta ihanteellisen niin viininviljelylle kuin viinimatkailulle.

Nederburg -viinitalon Heritage Heroes -viinisarja on kunnianosoitus talon historialle, sen tärkeimmille merkkihenkilöille sekä koko Etelä-Afrikan viinin valmistuksen kehittymiselle. Jokainen sarjaan kuuluva viini kuvaa nimeltään, etiketiltään ja viinin luonteeltaan yhtä tärkeää henkilöä Nederburgin historiassa aina sen perustamisesta vuodesta 1791 alkaen.

Private Bin -viinikokoelma koostuu Nederburgin huippulaatuisista premium ”single varietal ” – viineistä, jotka valmistetaan vain parhaista rypäleistä tarkkaan valituilta tarhoilta. Nederburgin Private Bin -sarjan viinit ovat rajallisen saatavuuden viinejä ja vain parhaat vuosikerrat vapautetaan myyntiin.