Kuvaus

Mario Geisse on Brasilian kukoistavan kuohuviiniteollisuuden edelläkävijä. Vuonne 1976 hän muutti kotimaastaan Chilestä Moet & Chandon do Brazil maajohtajaksi ennen oman tilans, Familia Geissen perustamista. Geissen viinitarhat kuuluvat Vale da Montanhan viiniviljely alueeseen. Viinitarhojen sijainti korkeammalla takaa riittävästi aurinkoa hedelmien kypsymiseen ja viileät yöt puolestaan säilyttämään hienojen kuohuviinien valmistukseen tavattavan happamuuden. Viinit on valmistettu shampanja menetelmällä, 75% Chardonney ja 25% Pinot Noir sekoituksesta. Rypäleet poimitaan käsin ja kypsytyksessä olevat pullot käännetään käsin.

Mario Geisse is a pioneer of the flourishing sparkling wine industry in Brazil. In 1976, he moved from his native Chile to run Moet & Chandon do Brazil before setting up his own estate, Familia Geisse. The vinyards belong to the wine-growing region of Vale da Montanha, where the higher altitude ensures enough sun to ripen the fruit and cool nights to preserve the acidity necessacy for making fine sparkling wines. The wines are made by the methode traditionelle from 75-25 blend of Chardonnay and Pinot Noir. The grapes are hand-picked, and the bottles of fermenting wines resting on their lees are turned by hand.