Perjantai 13.10.2023 Master Class -luennot

  • Master Class: Pieropan - Vertical tasting of La Rocca

    Master Class -luento PE 13.10.2023 klo 16:30 Luennoitsija: Andrea Pieropan, Co-Owner, Pieropan Hinta: 45 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Italian Venetossa sijaitsevan Pieropanin tilan tarina alkoi vuonna 1880, jolloin nykyisten omistajaveljeksien Andrea ja Dario Pieropanin isoisoisä perusti tilan Soaven kaupunkiin. Soave Classicon valkoviinit tunnetaan raikkaasta mineraalisuudestaan ja korkeasta laadustaan. La Rocca -viinitarha sijaitsee Monte Rocchettan mäellä, aivan Scaliageri-perheen rakentaman keskiaikaisen linnan alapuolella. Viinitarhan mikroilmasto tuottaa viinejä, joilla on ainutlaatuinen tuoksu ja persoonallinen maku. Rypäleet poimitaan hyvin kypsinä, mikä antaa viinille loistavaa monivivahteisuutta ja aromikkaita piirteitä. Master Classissa pääset syventymään La Roccan piirteisiin eri vuosikertojen avulla, joita on esittelemässä Pieropanin toinen omistajaveljeksistä. Maistettavat viinit:
    • Pieropan La Rocca 2021
    • Pieropan La Rocca 2017
    • Pieropan La Rocca 2013
    • Pieropan La Rocca 2010
    • Pieropan La Rocca 2007
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Pieropan - Vertical tasting of La Rocca

    Master Class Fri Oct 13th at 4:30 pm Speaker: Andrea Pieropan, Co-Owner, Pieropan Price: 45 € This Master Class is held in English. In the Master Class, you can delve into the characteristics of La Rocca with the help of different vintages, which are being presented by one of Pieropan’s owner brothers. The story of the Pieropan vineyards in Veneto, Italy began in 1880, when the great-grandfather of the current owner brothers Andrea and Dario Pieropan founded the farm in the town of Soave. Soave Classico's white wines are known for their fresh minerality and high quality. The La Rocca vineyard is located on the hill of Monte Rocchetta, just below the medieval castle built by the Scaliageri family. The vineyard's microclimate produces wines with a unique aroma and personal taste. The grapes are picked very ripe, which gives the wine great complexity and aromatic characteristics. Wines
    • Pieropan La Rocca 2021
    • Pieropan La Rocca 2017
    • Pieropan La Rocca 2013
    • Pieropan La Rocca 2010
    • Pieropan La Rocca 2007
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Wynns Coonawarra – Estate Reds Wines

    Master Class -luento Pe 13.10.2023 klo 16:30 Luennoitsija: Annika Pohl, Senior Business Manager, Wynns Estate / Treasury Premium Brands Hinta: 45 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Tällä Master Class -luennolla pääset oppimaan lisää ja tutustumann Australian Coonawarra-alueen nk. "Terra Rossa" eli punaisen maaperän upeisiin punaviineihin alueen yhden ehdottoman kärkituottajan Wynnsin edustajan johdolla.  Master Class -luennolla pääset maistamaan alueelle tyypillisiä Cabernet Sauvignon ja Syrah -viinejä, joista osaa ei ole muutoin Suomessa saatavilla. Maistettavat viinit:
    • Wynns Coonawarra The Gables Cabernet Sauvignon 2019
    • Wynns Coonawarra Estate Black Label Cabernet Sauvignon 2014
    • Wynns V&A Lane Shiraz 2016
    • Wynns Coonawarra Estate Michael Shiraz 2016
    • Wynns Coonawarra Estate Michael Shiraz 2019
    • Wynns Coonawarra Estate John Riddoch 2019

    Master Class: Wynns Coonawarra – Estate Reds Wines

    Master Class Fri Oct 13th at 4.30 pm Speaker: Annika Pohl, Senior Business Manager, Wynns Coonawarra Price: 45 € This Master Class is held in English. Wynns Coonawarra Estate Tasting: A great set of 6 different Wynns Estate red wines from different tiers, including some older vintages and wines unavailable in Finland. It is an excellent opportunity to learn about Australia´s unique Coonawarra region, its "Terra Rossa" soil, and Wynns Coonawarra Estate, which is the best and longest established vineyard sites in Coonawarra and its wines are regarded as benchmarks for the district with consistent quality and depth of flavor. Wines
    • Wynns Coonawarra The Gables Cabernet Sauvignon 2019
    • Wynns Coonawarra Estate Black Label Cabernet Sauvignon 2014
    • Wynns V&A Lane Shiraz 2016
    • Wynns Coonawarra Estate Michael Shiraz 2016
    • Wynns Coonawarra Estate Michael Shiraz 2019
    • Wynns Coonawarra Estate John Riddoch 2019
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Understanding different English Terroirs and the development of English Prestige Cuvees

    Master Class -luento PE 13.10.2023 klo 18:00 LOPPUUNMYYTY / SOLD OUT UUSI: Master Class -luento LA 14.10.2023 klo 15:30 | Hinta 90€ Luennoitsija: Duncan Brown, Head of Exports, Gusbourne Hinta: 95 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English.
    Tällä Master Class -luennolla pääset tutustumaan Gusbourne 51 Degrees North 2014 -kuohuviiniin, joka on arvokkain englantilainen Prestige Cuvée -kuohuviini. Duncan opastaa sinut Single Vineyard Cuvée -kuohuviinien saloihin, ja matkaatte yhdessä Kentin ja Sussexin viinitarhoille ja näiden poikkeukselliseen terroiriin. Näitä kuohuviinejä tuotetaan erittäin pieni määrä, eikä tällä hetkellä ole muuten saatavilla Suomessa.
     
    Tiesitkö, että englantilaiset kuohuviinit ovat päihittäneet jopa samppanjat sokkotastingeissa? Tule tutustumaan Gusbournen englantilaisiin kuohuviineihin heidän myyntijohtajansa Duncan Brownin johdolla. Duncan perehdyttää osallistujat Gusbournen upeisiin kuohuviineihin ja maistattaa mm. heidän palstakuohuviinejään.
    ”Poikkeuksellinen viinin valmistaminen vaatii käsityötä, luonnon kunnioittamista ja tinkimätöntä huomiota yksityiskohtiin.” Näin vuonna 2004 perustetun Gusbournen tilan perustaja, Andrew Weeber, kuvailee tilan periaatteita. Gusbourne sijaitsee Kaakkois-Englannin Kentissä, missä tilalla on 32 hehtaaria viinitarhoja. Tilalla on myös 61 hehtaaria tarhoja Länsi-Sussexin alueella. Gusbourne viljelee Burgundyn rypäleiden klooneja, joista he valmistavat huippulaadukkaita, vuosikerrallisia kuohuviinejä ja still-viinejä. Tilan viinit valmistetaan taidolla ja pieteetillä, joista jokainen vuosikerta kertoo omaa tarinaansa.
    Maistettavat viinit:
    • Gusbourne Blanc de Blancs Single Vineyard Selhurst Park 2017
    • Gusbourne Blanc de Blancs Single Vineyard Commanders 2017
    • Gusbourne Blanc de Noirs Single Vineyard Downfield 2017
    • Gusbourne Blanc de Noirs Single Vineyard Boot Hill 2017
    • Gusbourne Fifty One Degrees North 2014
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Understanding different English Terroirs and the development of English Prestige Cuvees

    Master Class Fri Oct 13th at 6:00 pm SOLD OUT NEW: Master Class Sat Oct 14th at 3:30 pm | Price 90€ Speaker: Duncan Brown, Head of Exports, Gusbourne Price: 95 € This Master Class is held in English.
    With this masterclass, you will be introduced to England’s newly launched highest value prestige cuvee, Gusbourne Fifty-One Degrees North 2014, and find out why the time has come now for this significant step up in quality. To help explain this, Duncan will take you through some exceptional single vineyard cuvees from Kent and Sussex (which are not otherwise available in Finland), highlighting our growing understanding of different terroirs in England.
    Did you know that English sparkling wines have beaten even champagne in blind tastings? Come and discover Gusbourne's English sparkling wines under the leadership of their sales director, Duncan Brown. Duncan introduces the participants to Gusbourne's wonderful sparkling wines and tastes e.g. and ice cream sparkling wine.
    "Making exceptional wine requires craftsmanship, respect for nature and uncompromising attention to detail." The founder of this 2004 Gusbourne farm, Andrew Weeber, describes the farm in 2004 as empty. Gusbourne is located in Kent, South East England, where the farm has 32 hectares of vineyards. The farm also has 61 acres of paddocks in the West Sussex area. Gusbourne cultivates clones of Burgundy grapes, he produces top-quality, vintage sparkling wines and still wines. The farm's wines are made with skill and piety, and finally the vintage tells its own story.
    Wines
    • Gusbourne Blanc de Blancs Single Vineyard Selhurst Park 2017
    • Gusbourne Blanc de Blancs Single Vineyard Commanders 2017
    • Gusbourne Blanc de Noirs Single Vineyard Downfield 2017
    • Gusbourne Blanc de Noirs Single Vineyard Boot Hill 2017
    • Gusbourne Fifty One Degrees North 2014
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Allegrini – An Italian Wine Icon

    Master Class -luento PE 13.10.2023 klo 16:30 Luennoitsija: Francesca Begotti, Export Manager / Ambassador, Allegrini Hinta: 65 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Tutustu Valpolicella Classican sieluun kahden ikonisen Allegrinin viinin vertikaalimaistelussa. La Grola: yksi viinitarha ja merkkipaalu koko Valpolicella Classicon valmistuksessa korkealaatuisen viininviljelyn alueena. La Grola on Allegrinin filosofian symboli: tärkeän viininviljelyperinnön vahvistaminen, innovatiivinen viininvalmistustyyli ja uskollisuus parhaille paikallisille perinteille. Tämä filosofia merkitsi Valpolicella Classicon viininvalmistuksen suuren "renessanssin" alkua. Amarone: Ikoni. Ainutlaatuinen makuelämys kulttuurin, perinteiden ja innovaatioiden välillä. Vuodesta toiseen arvostat kehitystä, joka säilyttää Allegrinin ominaispiirteet: hedelmän eheyden ja eleganssin. Allegrinin perheellä on ollut johtava rooli Fumanen ja Valpolicella Classican historiassa 1500-luvulta lähtien. Valpolicellan alueen uudestisyntymisen liikkeelle panevan Giovanni Allegrinin yritysperintö siirtyi hänen poikiensa Walterin ja Francon sekä hänen tyttärensä Marilisan käsiin. Viinitilan pitää tiukasti kiinni perheen juurista ja keskittyy lujasti innovaatioihin ja ympäristön kunnioittamiseen. Poikkeuksellisen laadukkaiden raaka-aineiden ja viininvalmistusperinteen yhdistelmä on avain Allegrini-brändin menestykseen. Allegrinin kiinteistöt ulottuvat noin 150 hehtaarin alueelle Valpolicella Classican kehtoon. Ainutlaatuiset viinitarhat tuottavat arvostettuja viinejä, jotka ovat yksinomaan tilalla kasvaneista rypäleistä. Maataan kohtaan tuntema rakkaus on saanut Allegrinin perheen vahvistamaan Valpolicellan alueen ja sen viininvalmistusperinteen mahdollisuuksia. Kaukokatseisesti tehdyt päätökset ovat tehneet Allegrinistä yhden Italian johtavista viinintuottajista. Francesca Begotti on viinin ystävä hyvin nuoresta iästä lähtien ja viinialan ammattilainen yli 15 vuoden ajan. Francescan juuret juontavat kolmelle täysin erilaiselle viininvalmistusalueelle: Valpolicella Classica, Bolgheri ja Montalcino: nimet, jotka ovat leimanneet italialaisen korkealaatuisen viininvalmistuksen tarinaa. Francesca on voidessaan olla mukana tässä menetyksekkäässä tarinassa. Francesca on Allegrinin vientijohtaja ja maailmanlaajuinen brändilähettiläs. Maistettavat viinit:
    • Allegrini La Grola 2016
    • Allegrini La Grola 2018
    • Allegrini La Grola 2020
    • Allegrini Amarone Classico 2019
    • Allegrini Amarone Classico 2015
    • Allegrini Amarone Classico 2013
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Allegrini – An Italian Wine Icon

    Master Class Fri Oct 13th at 4:30pm Speaker: Francesca Begotti, Export Manager / Ambassador, Allegrini Price: 65 € This Master Class is held in English. Discover the soul of Valpolicella Classica with a vertical tasting of two historical wines from Allegrini. La Grola: a single vineyard and a landmark chapter in making the entire Valpolicella Classico a land of high-quality viticulture. La Grola is emblematic of Allegrini’s philosophy: enhancement of an important viticultural legacy, an innovative wine-making style and loyalty to the best local traditions. This philosophy marked the beginning of the great ‘renaissance’ of wine-making in Valpolicella Classico. Amarone: the Icon. A unique tasting experience between culture, traditions and innovations. Year after year, you will appreciate the evolution maintaining Allegrini’s distinctive features: integrity of the fruit and elegance. The Allegrini family has played a leading role in the history of Fumane and Valpolicella Classica since the sixteenth century and has handed down the culture of the vine and wine ever since. The corporate legacy of Giovanni Allegrini, the driving force behind the rebirth of the Valpolicella area, passed into the hands of his sons Walter and Franco, and his daughter, Marilisa. The highest expression of the winery, holding on tight to family roots while keeping a firm focus on innovation and respect for the environment. The combination of exceptional-quality raw materials and winemaking tradition is the key to the Allegrini brand’s success. Allegrini’s properties extend for around 150 hectares in the cradle of the Valpolicella Classica. The unique vineyards yield prestigious wines, stemming from the company’s winemaking style and its exclusively estate-grown grapes. The love they feel for their land has driven the Allegrini Family to enhance the potential of the Valpolicella area and its winemaking tradition. The decisions taken, informed with great far-sightedness, have seen Allegrini become one of the leading wine producers in Italy, and it is precisely in Valpolicella that the new generation of producers looks to Allegrini wines as an essential benchmark. Francesca Begotti has been a wine lover since a very young age, professional in the wine industry since more than 15 years. My roots are sunk into three completely different winemaking areas: Valpolicella Classica , Bolgheri and Montalcino : appellations that have marked the story of Italian High quality winemaking. I'm proudly part of this successful path and worldwide Ambassador. Wines
    • Allegrini La Grola 2016
    • Allegrini La Grola 2018
    • Allegrini La Grola 2020
    • Allegrini Amarone Classico 2019
    • Allegrini Amarone Classico 2015
    • Allegrini Amarone Classico 2013
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Beaujolais Wines – A mosaic of soils

    Master Class -luento Pe 13.10.2023 klo 18:00 Master Class -luento La 14.10.2023 klo 15:30 LOPPUUNMYYTY / SOLD OUT Luennoitsija: Gregory Barbet, Director of Terroirs et Talents , Owner of Domaine de la Pirolette Hinta: 35 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Tällä Master Class -luennolla pääset tutustumaan laadukkaisiin Beaujolais-alueen viineihin ja varsinkin miten maaperä vaikuttaa alueen viinintuotantoon ja viineihin. Master Class -luennon pitää Gregory Barbet, Terroirs et Talents -yhdistyksen johtaja ja Domaine de la Pirolettin omistaja.  Terroirs et Talents on kaupallinen yhdistys, joka koostuu useista perhetuottajista Beaujolais'n ja Mâconnais'n välillä. Jokaisella tuottajalla on oma identiteettinsä brändinsä. Terroirs et Talents myy ja markkinoi viinejä ravintoloille, viinikauppialle ja pienille ulkomaalaisille jakelijoille ja maahantuojille. Yhdistyksen synty on ennen kaikkea tarina ystävyydestä ja kahden ihmisen, Hervé Dupondin ja Xavier Barbetin, välisestä yhteistyöstä. Molemmilla perheillä on pitkä historia alueen viinintuotannossa. Dupond- ja Barbet -perheet ovat olleet Beaujolaisissa vuodesta 1580 ja vastaavasti 1711. Vuonna 2007 he tapasivat ja perustivat yhdistyksen jakamaan tiettyjä tietoa, palveluita ja työkaluja. Heidän tavoitteenaan oli tarjota Beaujolais-viinien ystäville entistä tehokkaampaa palvelua ja laajempaa viinivalikoimaa. 8 vuotta myöhemmin Grégory Barbet liittyi projektiin samalla intohimolla ja filosofialla.  Sama intohimo ja filosofia on ohjannut yhdistyksen kehitystä ottamalla mukaan muita alueen perhetuottajia vuosien varrella, keskittyen ilmeisten synergiaetujen lujittamiseen. Peruslähtökohta on jatkuva yhteistyö ja työskentely viinitarhoilla viiniköynnösten parissa, ympäristöystävälliset menetelmät sekä parhaan hyödyn ja opin saaminen eri maaperistä. Viininvalmistusmenetelmät kunnioittavat rypälettä ja tehty työ mukautetaan joka vuosi vastaamaan tuotettua vuosikertaa. Jokainen tuottaja säilyttää ainutlaatuisen identiteettinsä luomalla luonteeltaan vahvoja, tarkkoja, anteliaita, elegantteja ja täydellisesti alueelle sopivia viinejä. Yhdessä työskentely tarkoittaa myös keskustelua, tiedon jakamista ja toisten auttamista, jotta alueen tuottajat pystyvät jatkossakin takaamaan laadukkaasti tuotettuja ja alueelle tyypillisiä viinejä.  Maistettavat viinit:
    • Beaujolais Rouge Les Pierres Dorées 2022 Domaine Romy (Limestone)
    • Fleurie La Madone 2022 Pierre Dupond (Shallow lightly altered pink granite)
    • Brouilly 2022 Château de la Terrière (Deep heavily altered pink granite)
    • Saint-Amour Le Carjot 2020 Domaine de la Pirolette (Blue stones)
    • Moulin à Vent Cuvée de la Lure 2020 Château de la Terrière (Alluvial and piedmont)
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Beaujolais Wines – A mosaic of soils

    Master Class Fri Oct 13th at 6:00 pm Master Class Sat Oct 14th at 3:30 pm SOLD OUT Speaker: Gregory Barbet, Director of Terroirs et Talents, owner of Domaine de la Pirolett Price: 35 € This Master Class is held in English. With this Master Class lecture, you will get to know the high-quality wines of the Beaujolais region and especially how the soil affects wine production and wines. The Master Class lecture will be given by Gregory Barbet, director of the Terroirs et Talents association and owner of Domaine de la Piroletti. Terroirs et Talents is a commercial association made up of several family producers between Beaujolais and Mâconnais. Each producer has his or her own brand of identity. Terroirs et Talents sells and markets wines to restaurants, wine merchants and small foreign distributors, and importers. The origin of the association is, first and foremost, a story of friendship and the coming together of two people: Hervé Dupond and Xavier Barbet. Each had a long history in wine to their name. The Dupond and Barbet families have been present in Beaujolais since 1580 and 1711, respectively. 2007, they came together and formalized the association to share certain services and tools. Their objective was to offer their customers more efficient services and a broader selection of wine.  8 years later, Grégory Barbet joined the project with the same desire, philosophy, and convictions. This natural and human alchemy represents the DNA of Terroirs et Talents. It has guided the development with the inclusion of other estates over the years, focused on consolidating obvious synergies. The fundamental grounding is shared: constant work on the vines and the soils, environmentally friendly methods, and getting the best from the terroirs. Grapes are grown in plots before blending and are picked by hand. Wine-making methods respect the grape; the work is customized yearly to match the vintage produced. Each estate preserves its singular identity within a framework of creating wines of strong character, precise, generous, elegant, and perfect for laying down. Working together also means working in the same direction, under the same impetus, discussing, sharing, and helping each other to guarantee high-quality wines.  Wines
    • Beaujolais Rouge Les Pierres Dorées 2022 Domaine Romy (Limestone)
    • Fleurie La Madone 2022 Pierre Dupond (Shallow lightly altered pink granite)
    • Brouilly 2022 Château de la Terrière (Deep heavily altered pink granite)
    • Saint-Amour Le Carjot 2020 Domaine de la Pirolette (Blue stones)
    • Moulin à Vent Cuvée de la Lure 2020 Château de la Terrière (Alluvial and piedmont)
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Kremstal & Steiermark - Pearls of Austrian wine culture

    Master Class -luento Pe 13.10.2023 klo 19:30 Master Class -luento La 14.10.2023 klo 17:00 Luennoitsija: Jesper Jakobsson DipWSET, Handpicked Wines Sweden, Geyerhof Hinta: 35 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Tällä Master Class -luennolla pääset tutustumaan kahden Itävallan eri viinialueen ja tuottajan upeisiin ja hapokkaisiin vineihin sekä samalla oppimaan lisää Itävallan viineistä ja siellä käyetyistä rypäleistä. Master Class -luennon vetäjänä toimii itävaltalaisiin viineihin erikoistunut ruotsalainen Jesper Jakobsson. Kremstal sijaitsee Tonava-joen varrella, ja se tunnetaan erityisesti raikkaista ja mineraalisista valkoviineistään. Grüner Veltliner ja Riesling ovat Kremstalin viinien kulmakiviä, ja ne tarjoavat raikkaan hedelmäisyyden, eloisan hapokkuuden sekä hienostuneen tasapainon. Steiermark puolestaan tunnetaan vehreistä kukkuloistaan ja ainutlaatuisesta ilmastostaan. Tämä alue on erityisen kuuluisa aromikkaista valkoviineistään, erityisesti Sauvignon Blancista ja Muskatellerista. Esittelyssä Weingut Geyerhofin ja Weingut Neumeisterin viinejä. Maistettavat viinit:
    • Geyerhof Stockwerk Grüner Veltliner 2022
    • Geyerhof Hoher Rain 2022
    • Geyerhof Zweigelt 2022
    • Geyerhof TBC
    • Neumeister Gelber Muskateller 2022
    • Neumeister Ried Klausen aSTK Sauvignon Blanc
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Kremstal & Steiermark - Pearls of Austrian wine culture

    Master Class Fri Oct 13th at 7:30 pm Master Class sat Oct 14th at 5:00 pm Speaker: Jesper Jakobsson DipWSET, Handpicked Wines Sweden, Geyerhof Price: 35 € This Master Class is held in English. With this Master Class lecture, you will get to know the wonderful and acidic wines of two different Austrian wine regions and producers, and at the same time, learn more about Austrian wines and the grapes grown there. The Master Class lecture is led by Jesper Jakobsson, a Swede specializing in Austrian wines. Kremstal is located along the Danube River and is especially known for its fresh and mineral white wines. Grüner Veltliner and Riesling are the cornerstones of Kremstal wines, offering fresh fruitiness, lively acidity, and refined balance. On the other hand, Styria is known for its green hills and unique climate. This region is particularly famous for its aromatic white wines, especially Sauvignon Blanc and Muskateller. Introducing wines from Weingut Geyerhof and Weingut Neumeister. Wines
    • Geyerhof Stockwerk Grüner Veltliner 2022
    • Geyerhof Hoher Rain 2022
    • Geyerhof Zweigelt 2022
    • Geyerhof TBC
    • Neumeister Gelber Muskateller 2022
    • Neumeister Ried Klausen aSTK Sauvignon Blanc
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Black Stallion – A Family Dream Fulfilled

    Master Class -luento PE 13.10.2023 klo 19:30 Luennoitsijat: Jonas Hillergren, Regional Director EMEA at Delicato Family Wines Hinta: 60 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Tällä Master Class -luennolla pääset tutustumaan Kalifornian Napa Valley helmiin Black Stallion -viinien parissa. Black Stallion on ehdolla AMERICAN WINERY OF THE YEAR by Wine Enthusiast -palkinnon saajaksi vuonna 2023. Black Stallion Estate Winery saa nimensä vanhasta hevosmaneesista, jossa tilan viinikellari nykyään toimii. Napan kaupungin pohjoispuolella sijaitseva tila on perustettu vuonna 2007. Nuoresta iästään huolimatta se on saanut loistavia arvosteluja erityisesti Cabernet Sauvignon -viineistään. Rypäleet viineihin tulevat pääosin sopimusviljelijöiltä Napa Valleyn eri alueilta. Viinintekijä Ralf Holdenriedin tavoitteena on luoda jokaisesta Black Stallionin viinistä harmoninen, saumaton kokonaisuus, joka ilmentää lajikkeensa ja kasvupaikkansa parhaita ominaisuuksia. Winemaking begins in the vineyard. Location, climate, soils, picking decisions – are all important factors that determine the quality of our wine. I am fortunate to work with some of the finest growers in Napa Valley. They are committed to farming to our standards in the best vineyards and a.v.a.s. in the region. - Winemaker Ralf Holdenried. Maistettavat viinit:
    • Black Stallion Chardonnay 2020
    • Black Stallion Poseidon Vineyard Limited Release Chardonnay 2021
    • Black Stallion Pinot Noir 2021
    • Black Stallion Cabernet Sauvignon 2019
    • Black Stallion Limited Release Cabernet Sauvignon 2019
    • Bucephalus 2019
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Black Stallion – A Family Dream Fulfilled

    Master Class Fri Oct 13th at 7:30 pm Speaker: Jonas Hillergren, Regional Director EMEA at Delicato Family Wines Price: 60 € This Master Class is held in Finnish. With this Master Class lecture, you will get to know the gems of California's Napa Valley with Black Stallion wines. Black Stallion is nominated AMERICAN WINERY OF THE YEAR by Wine Enthusiast for the 2023 Wine Star Awards. Black Stallion Estate Winery gets its name from the old horse stable, where the estate's wine cellar is located today. The farm located north of the city of Napa was established in 2007. Despite its young age, it has received excellent reviews, especially for its Cabernet Sauvignon wines. The grapes for the wines come mainly from contract growers from different regions of Napa Valley. Winemaker Ralf Holdenried's goal is to create a harmonious, seamless whole from each Black Stallion wine, which embodies the best qualities of its variety and place of growth. Winemaking begins in the vineyard. Location, climate, soils, picking decisions – are all important factors that determine the quality of our wine. I am fortunate to work with some of the finest growers in Napa Valley. They are committed to farming to our standards in the best vineyards and a.v.a.s. in the region. - Winemaker Ralf Holdenried. Wines
    • Black Stallion Chardonnay 2020
    • Black Stallion Poseidon Vineyard Limited Release Chardonnay 2021
    • Black Stallion Pinot Noir 2021
    • Black Stallion Cabernet Sauvignon 2019
    • Black Stallion Limited Release Cabernet Sauvignon 2019
    • Bucephalus 2019
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Veronese Beatrice - The beauty of Valpolicella seen through the eyes of a family producer

    Master Class -luento PE 13.10.2023 klo 19:30 Luennoitsija: Laura Guarise, Owner - Export Manager, Azienda Agricola Veronese Beatrice Hinta: 40 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Nuori, kaunis ja naisellinen. Nämä sanat kuvaavat täydellisesti Azienda Agricola Veronese Beatricea. Tämä on tarina kolmesta sisaruksesta, joiden rakkaus viiniin yhdistyy äidin intohimoon kankaita kohtaan. Näin syntyi viinien nimet kankaiden inspiroimana. Sisarukset viljelevät paikallisia rypälelajikkeita Valpolicellan alueella 15 hehtaarin alalla käyttäen luonnonmukaisia menetelmiä. Tämän Master Classin aikana pääsemme tutustumaan viinitalon tyyliin, historiaan ja heidän upeisiin viineihin Laura Guarisen johdolla. Maistettavat viinit:
    • Damasco Valpolicella D.O.C 2021
    • Dogaressa Valpolicella Ripasso D.O.C. 2020
    • Lampasso Amarone della Valpolicella D.O.C.G 2016
    • Lampasso Amarone della Valpolicella D.O.C.G 2017
    • Chiacchierino Recioto della Valpolicella D.O.C.G 2018
      Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Veronese Beatrice - The beauty of Valpolicella seen through the eyes of a family producer

    Master Class Fri Oct 13th at 7:30 pm Speaker: Laura Guarise, Owner - Export Manager, Azienda Agricola Veronese Beatrice Price: 40 € This Master Class is held in English. Young, beautiful, and feminine. These words describe Azienda Agricola Veronese Beatrice perfectly. This is the story of three siblings whose love of wine is combined with their mother's passion for fabrics. This was born, thus, the names of these wines come from fabrics. The siblings cultivate local grape varieties in the Valpolicella region on 15 ha using organic methods. During this Master Class, we will familiarize ourselves with the house's style, history, and great wines under Laura's leadership. Wines
    • Damasco Valpolicella D.O.C 2021
    • Dogaressa Valpolicella Ripasso D.O.C. 2020
    • Lampasso Amarone della Valpolicella D.O.C.G 2016
    • Lampasso Amarone della Valpolicella D.O.C.G 2017
    • Chiacchierino Recioto della Valpolicella D.O.C.G 2018
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Frescobaldi - Shades of Tuscany

    Master Class -luento PE 13.10.2023 klo 19:30 Master Class -luento LA 14.10.2023 klo 18:30 Luennoitsija: Melissa Tondini, Export Manager, Frescobaldi Hinta: 45 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Frescobaldin suku on tuottanut viiniä 1300-luvulta lähtien. Suvulla on omistuksessa kahdeksan viinitilaa, ja toiminta on pysynyt saman perheen omistuksessa jo 30 sukupolven ajan. Viiniperheen visiona on olla hienoin mahdollinen esimerkki Toscanan alueen viinintuotannosta. Frescobaldin Master Classissä pääset kokemaan Toscanan eri alueiden huippuviinejä Frescobaldin vientijohtajan Melissa Tondinin johdolla. Maistettavat viinit:
    • Frescobaldi Alie Rosé 2022
    • Frescobaldi Benefizio Riserva Pomino Bianco 2021
    • Frescobaldi Castiglioni Chianti 2022
    • Frescobaldi Montesodi Chianti Rufina Riserva 2020
    • Frescobaldi Rialzi Chianti Classico 2019
    • Frescobaldi Castelgiondo Brunello Montalcino 2018
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Melissa Tondini - Shades of Tuscany

    Master Class Fri Oct 13th at 7:30 pm Master Class Sat Oct 14th at 6:30 pm Speaker: Melissa Tondini, Export Manager, Frescobaldi Price: 45 € This Master Class is held in English. The Frescobaldi family has been producing wine since the 14th century. The family owns eight wineries, and the operation has been owned by the same family for 30 generations. The vision of the wine family is to be the finest possible example of wine production in the Tuscany region. In Frescobaldi's Master Class, you get to experience top wines from different regions of Tuscany under the leadership of Frescobaldi's export director, Melissa Tondini. Wines
    • Frescobaldi Alie Rosé 2022
    • Frescobaldi Benefizio Riserva Pomino Bianco 2021
    • Frescobaldi Castiglioni Chianti 2022
    • Frescobaldi Montesodi Chianti Rufina Riserva 2020
    • Frescobaldi Rialzi Chianti Classico 2019
    • Frescobaldi Castelgiondo Brunello Montalcino 2018
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Luigi Bosca - Portfolio tasting of De Sangre series

    Master Class -luento PE 13.10.2023 klo 18:00 Luennoitsija: Pablo Cúneo, Chief Winemaker, Luigi Bosca Hinta: 40 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Argentiinalaisen Bodega Luigi Bosca on perheomisteinen viinitalo, jonka historia ulottuu aina 1800-luvun loppupuolelle. De Sangre -sarja on kunnianosoitus heille, jotka aloittivat Luigi Boscan tarinan. Sarja kuvastaa perhettä, joka elää viinitarhojen ympäröimänä ja heidän toimintaansa, josta heijastuu yrityksen tyyli ja viinintekijöiden tulkinta. De Sangre -sarjan viinit ovat kuvaus heidän intohimostaan viinintekoon. Master Classin vetäjänä toimii Luigi Boscan pääviinintekijä Pablo Cúneo. Maistettavat viinit:
    • Luigi Bosca De Sangre White Blend 2023
    • Luigi Bosca De Sangre Malbec DOC 2021
    • Luigi Bosca De Sangre Malbec Paraje Altamira 2020
    • Luigi Bosca De Sangre Cabernet Sauvignon 2020
    • Luigi Bosca De Sangre Cabernet Franc 2021
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Luigi Bosca - Portfolio tasting of De Sangre series

    Master Class Fri Oct 13th at 6:00 pm Speaker: Pablo Cúneo, Chief Winemaker, Luigi Bosca Price: 40 € This Master Class is held in English. Argentinian Bodega Luigi Bosca is a family-owned winery whose history stretches back to the end of the 19th century. The De Sangre series is a tribute to those who started the story of Luigi Bosca. The series depicts a family that lives surrounded by vineyards and their activities, which reflect the company's style and the winemakers' interpretation. The wines of the De Sangre series describe their passion for winemaking. The Master Class will be led by Luigi Bosca's chief winemaker, Pablo Cúneo. Wines
    • Luigi Bosca De Sangre White Blend 2023
    • Luigi Bosca De Sangre Malbec DOC 2021
    • Luigi Bosca De Sangre Malbec Paraje Altamira 2020
    • Luigi Bosca De Sangre Cabernet Sauvignon 2020
    • Luigi Bosca De Sangre Cabernet Franc 2021
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Ainoa Winery - Culinary wines from Finland

    Master Class -luento LA 14.10.2023 klo 17:00 Luennoitsijat: Paola Guerrero de Cohen & David Cohen, Founders, Ainoa Winery Hinta: 40 € LOPPUUNMYYTY / SOLD OUT Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. 15 vuotta sitten Suomeen muuttaessaan Paola & David ovat kehittäneet hienoja viinejä suomalaisista raaka-aineista, pääasiassa metsämarjoista. Heidän viininsä ovat voittaneet palkintoja Kaliforniassa, Saksassa ja arvostetuissa Ranskan kilpailuissa, muuttaen käsitystä siitä, mikä on mahdollista käytettäessä muita viinin ainesosia kuin rypäleitä. Yleensä tarjoillaan punaista lihaa punaviinin kera, kalaa ja kanaa valkoviinin kera. Mutta mikä ruoka vaatii mansikoista tai juurikkaista valmistettua viiniä? Koe ruokaparien yllättävä monipuolisuus epätavallisten viinien kanssa. Löydä upeita yhdistelmiä, joita ei opeteta missään muualla, mukaan lukien ruoat, joiden kanssa viinejä on tunnetusti vaikea yhdistää. Maistettavat viinit:
    • Ainoa Elo 2017
    • Ainoa Havu 2021
    • Ainoa Valokki 2022
    • Ainoa Suven Taika 2021
    • Ainoa Ilta 2019
    Jokaisen viinin mukana tulee pieni kylmä maistelupala, joka osoittaa, kuinka Ainoan viinien käyttö laajentaa ruokailuelämyksiä. Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Ainoa Winery - Culinary wines from Finland

    Master Class Sat Oct 14th at 5:00 pm Speakers: Paola Guerrero de Cohen & David Cohen, Founders, Ainoa Winery Price: 40 € SOLD OUT This Master Class is held in English. Since immigrating to Finland 15 years ago, Paola & David have been developing fine wines from Finnish ingredients, mostly using wild berries.  Their wines have won awards in California, Germany and the prestigious competitions of France, transforming the perception of what is possible when using wine ingredients other than grapes.  Serve red meat with red wine, fish and chicken with white wine.  But what food calls for a wine made from strawberries, or beet roots?  Experience the surprising versatility of food pairings with unconventional wines.  Discover wonderful combinations that are taught nowhere else, including for foods that are notoriously difficult to pair wines with. Wines
    • Ainoa Elo 2017
    • Ainoa Havu 2021
    • Ainoa Valokki 2022
    • Ainoa Suven Taika 2021
    • Ainoa Ilta 2019
    Each wine will be accompanied by a small cold food tasting, demonstrating how unconventional wines expand the range of pairings possible during dining experiences. Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Chateau Puybarbe – A rich balanced expression of terroir

    Master Class -luento LA 14.10.2023 klo 14:00 Luennoitsijat: Riku Väänänen, Owner, Chateau Puybarbe Hinta: 40 € Tämä Master Class -luento pidetään suomeksi / This Master Class is held in Finnish. Satoja vuosia vanha, vuodesta 1952 lähtien italialaisen Orlandin suvun omistuksessa ollut Château Puybarben tila siirtyi muutaman vuoden yliottojakson jälkeen vuonna 2018 suomalaisomistukseen, Riku ja Anna Väänäselle. Tämä kansainvälisesti palkittuja viinejä tuottava tila sijaitsee erinomaisella paikalla Côtes de Bourgin viinialueella,Gironden jokisuunlahden itäpuolella, vastapäätä Margaux’n apellaatiota. Sen savi- ja kalkkikivinen, voimakkaasti kumpuileva maaperä tuottavat osaavissa käsissä erinomaisia viinejä, jonka luonne on klassisen Bordeaux'mainen. Tilalla (www.chateaupuybarbe.com ) on omistuksessa noin 41 hehtaaria viinitarhoja, noin 80% Merlota ja loput Cabernet Sauvignon-, Cabernet Franc- ja Malbec-lajikkeita. Tilalla on arvostettu HVE-luokitus (High Environmental Value), koko tila on Biocyclic Vegan sertifioitu toisena viinitilana maailmassa ja on viimeistä vuotta orgaanisessa konversiossa. Väänäset tekevät neljää eri punaviiniä, sekä Annabel de Château Puybarbe roséviiniä. Viinit ovat korkealaatuisia, kaikki viinit saavat 90/100p tai yli (Decanter, WineEnthusiast) ja nuorin maistettavista punavineistä (Château Puybarbe 2019) valittiin Ranskassa 250 parhaan Ranskassa tuotettujen viinien joukkoon (Guide Hachette 2023). Master Classissa Riku käy läpi Puybarben viiniteon ja erot kasvukausien välillä, kuinka niihin viinitarhoissa sekä kellarissa voidaan reagoida ja millaisia vaikutuksia näillä on eri vuosikertojen viineihin. Maistamme viittä eri vuosikertaa, tilan lippulaivaviinistä kolmea. Maistettavat viinit:
    • Chateau Puybarbe Annabel  2022
    • Chateau Puybarbe Gaia  2019
    • Chateau Puybarbe Archipel 2020
    • Chateau Puybarbe 2019
    • Chateau Puybarbe 2018
    • Chateau Puybarbe 2016
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Chateau Puybarbe – A rich balanced expression of terroir

    Master Class Sat Oct 14th at 2:00 pm Speakers: Riku Väänänen, Owner, Chateau Puybarbe Price: 40 € This Master Class is held in Finnish. The centuries-old Château Puybarbe estate, owned by the Italian Orlandi family since 1952, was transferred to Finnish ownership in 2018, Riku and Anna Väänänen, after a few years of takeover. This farm, which produces internationally awarded wines, is ideally located in the Côtes de Bourg wine region, east of the Gironde estuary, opposite the Margaux appellation. Its clay and limestone, strongly undulating soil produce excellent wines in skilled hands, with a classic Bordeaux character. The farm (www.chateaupuybarbe.com) owns about 41 hectares of vineyards, about 80% Merlot, and the rest Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, and Malbec varieties. The farm has a prestigious HVE classification (High Environmental Value). The whole farm is Biocyclic Vegan certified as the second winery in the world and is in the last year of organic conversion. Chateau Puybarbe makes four different red wines and Annabel de Château Puybarbe rosé wine. The wines are of high quality; all wines fetch 90/100p or more (Decanter, WineEnthusiast), and the youngest red wine to be tasted (Château Puybarbe 2019) was selected in France as one of the 250 best wines produced in France (Guide Hachette 2023). In the masterclass, Riku Väänänen goes through Puybarbe winemaking and the differences between the growing seasons, how they can be reacted to in the vineyards and the cellar, and what kind of effects these have on the wines of different vintages. We taste five different vintages, three of the farm's flagship wines. Wines
    • Chateau Puybarbe Annabel  2022
    • Chateau Puybarbe Gaia  2019
    • Chateau Puybarbe Archipel 2020
    • Chateau Puybarbe 2019
    • Chateau Puybarbe 2018
    • Chateau Puybarbe 2016
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Sebastian Erbeldinger - ”Riesling & Pinot Noir vs. Sauvignac”

    Master Class -luento PE 13.10.2023 klo 16:30 Luennoitsija: Sebastien Erbeldinger, Owner, Weingut Sebastian Erbeldinger Hinta: 35 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Klassiset lajikeet uusiin verrattuna – Riesling / Pinot Noir verrattuna Sauvignaciin! Tällä luennolla pääset maistelemaan Sebastian Erbeldingerin Riesling, Pinot Noir ja Sauvignac viinit ja vertailemaan sekä palstaviinejä että nk. Estate-viinejä. Sebastian Erbeldinger – nimi, joka on valloittanut makuja 5 sukupolven ajan. Saksan vuoden nuoreksi viinintekijäksi vuonna 2019 valittu Sebastian Erbeldinger Jun. johtaa luomu- ja vegaanista Bechtheim/Rheinhessen-viinitilaa. Painopiste on Rieslingissä, Pinotissa sekä uusissa nk. Piwi-rypälelajikkeissa, joiden viinitiloilla voidaan työskennellä entistä paremmin kestävän kehityksen periatteiden mukaisesti.  PIWI-viinit ovat houkuttelevia ja kestävästi tuotettuja viinejä uusista, entistä vastustuskykyisimmistä rypälelajikkeista. PIWI-rypälelajikkeilla on hyvä vastustuskyky sienitauteja vastaan ​​ja ne mahdollistavat torjunta-aineiden käytön vähentämisen. Siksi nämä kestävät ja innovatiiviset rypälelajikkeet, kuten Sauvignac, ovat ilmeinen lisä perinteisiin rypälelajikkeisiin. Maistettavat viinit:
    • Sebastian Erbeldinger Riesling 2022
    • Sebastian Erbeldinger Sauvignac 2022
    • Sebastian Erbeldinger Hasensprung Sauvignac (Single Vineyard) 2022
    • Sebastian Erbeldinger Heiligkreuz Single Vineyard Pinot Noir XXX 2022 
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Sebastian Erbeldinger - ”Riesling & Pinot Noir vs. Sauvignac”

    Master Class Fri Oct 13th at 4:30 pm Speaker: Sebastien Erbeldinger, Owner, Weingut Sebastian Erbeldinger Price: 35 € This Master Class is held in English. Classic varieties versus new ones - Riesling & Pinot Noir versus Sauvignac! In this lecture, you will get to taste Sebastian Erbeldinger's Riesling, Pinot Noir, and Sauvignac wines and compare both estate wines and 'estate' wines. Sebastian Erbeldinger – a name that has been conquering palates for 5 generations. Awarded as Germany's young winemaker of the year in 2019, Sebastian Erbeldinger Jun. is running the organic & vegan wine-making Bechtheim/Rheinhessen. The focus is on Riesling, Pinot & some new Piwi grape varieties which enable the vineyard to work even more sustainably. PIWI wines are attractive and sustainably produced wines from grape varieties with resistance properties. PIWI grape varieties have a high resistance to fungal diseases and enable a significant reduction in the use of pesticides. Therefore, these robust and innovative grape varieties like Sauvignac are an obvious addition to conventional, traditional grape varieties with intensive plant protection. Wines
    • Sebastian Erbeldinger Riesling 2022
    • Sebastian Erbeldinger Sauvignac 2022
    • Sebastian Erbeldinger Hasensprung Sauvignac (Single Vineyard) 2022
    • Sebastian Erbeldinger Heiligkreuz Single Vineyard Pinot Noir XXX 2022 
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Penfolds – Great Australian Chardonnays

    Master Class -luento Pe 13.10.2023 klo 18:00 Luennoitsija: Toby Amphlett, Global Brand Ambassador, Penfolds Hinta: 85 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Australia ja Penfolds ovat tunnettuja upeista ja runsaan hedelmäisistä punaviineistään. Maineikkaan australialaisen Penfoldsin on kuitenkin onnistunut vahvistamaan australialaisen Chardonnayn-rypäleen asemaa maailmalla merkittävästi viimeisen 20 vuoden aikana ja he ovat samalla onnistuneet valjastamaan valkoviineihinsä alueen tarjoaman täyden potentiaalin. Penfolds Chardonnay-viinit ovat saaneet merkittävää kansainvälistä tunnustusta ja tällä hetkellä viinien laatu ja luonne ovat laajalti tunnustettuja sekä ammattilaisten että viininkeräilijöiden keskuudessa maailmanlaajuisesti. Viimeisin esimerkki on Penfolds Yattarna 2021, joka voitti ensimmäisen 100 pisteensä, mikä on osoitus Penfoldsin pitkään jatkuneesta valkoviinien kehitystyöstä ja panostuksesta. Master Class -luennolla esitellään valikoituja Penfolds Chardonnay -tuotteita, jotka osoittavat vahvaa ikääntymispotentiaalia ja joiden rypäleet tulevat Australian hienoimmista Chardonnayn alueilta mm. Tasmaniasta, Adelaide Hillsistä, Hentystä. Maistettavat viinit:
    • Penfolds Koonunga Hill Chardonnay 2022
    • Penfolds Max’s Chardonnay 2022
    • Penfolds Bin 311 Chardonnay
    • Penfolds Reserve Bin A Adelaide Hills Chardonnay 2022
    • Penfolds Reserve Bin A Adelaide Hills Chardonnay 2012
    • Penfolds Yattarna 2021
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Penfolds – Great Australian Chardonnays

    Master Class Fri Oct 13th at 6:00 pm Speaker: Toby Amphlett, Global Brand Ambassador, Penfolds Price: 85 € This Master Class is held in English. Penfolds Chardonnay’s has gone from strength to strength over the past 2 decades, and Penfolds has managed to unlock the full potential of Chardonnay in Australia. International recognition of Penfolds Chardonnay’s has been abundant, and the quality and character are now widely recognized by both professionals and wine collectors worldwide. The latest example is the Penfolds Yattarna 2021 winning its first 100 point score, a testament to the constant improvements in the quality of fruit and white wine-making skills at Penfolds. The tasting will display a selected range of Penfolds Chardonnay demonstrating the strong aging potential and with fruit coming from some of Australia's finest Chardonnay regions across Tasmania, Adelaide Hills, Henty, and others. Wines
    • Penfolds Koonunga Hill Chardonnay 2022
    • Penfolds Max’s Chardonnay 2022
    • Penfolds Bin 311 Chardonnay
    • Penfolds Reserve Bin A Adelaide Hills Chardonnay 2022
    • Penfolds Reserve Bin A Adelaide Hills Chardonnay 2012
    • Penfolds Yattarna 2021
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.

Otsikko

Go to Top