PHOTO: RONI LEHTI.

Grand Vin -tapahtuman ruokien takana on jälleen kerran Food Camp Catering.

Food Camp Finlandin keittiöpäällikkö Mikko Kaukonen on suunnitellut menun niin, että se tekee kunniaa tapahtuman viinivalikoimalle. Menusta löytyy annoksia niin pieneen kuin isompaankin nälkään: juustoja, burrattaa ja tomaattia sekä syksyiseen tunnelmaan sopivasti metsäsienirisottoa.

Food Camp Catering on paljon enemmän kuin catering tai pitopalvelu – meille merkityksellistä huippulaatuisen ruoan ohella ovat miljöö, ihmiset ja tunnelma. Inspiroidumme asiakkaistamme, heidän toiveistaan ja unelmistaan – palvelemme sinua aina, kun haluat luoda täydellisen juhlan tai tapahtuman.

Tarvitsetpa tilan häille, syntymäpäiville, yritysjuhlille tai tohtorinväitöskaronkalle, meiltä löytyy sopiva! Juhlatilojemme helmi on Helsingin ydinkeskustassa legendaarisessa jugendtalossa sijaitseva Kansallissali. Kaikissa tapahtumatiloissamme upean ruokailukokemuksen takaavat moneen kertaan palkitut keittiömestarimme sekä muu asiantunteva henkilökuntamme.

Ruokailu yhdistää ihmisiä – siksi se on intohimomme.

Mitä se tämän vuoden menu kokonaisuuden pitääkään sisällään? Kurkkaa täältä!