Tämän syksyn Grand Vin Helsinki -tapahtumassa otetaan käyttöön uusi maksutapa. Aiemmilta vuosilta tutut Grand Vin Helsinki -digimaksukortit ja digilipukkeet korvautuvat normaalilla korttimaksamisella ja euroilla. Jatkossa maisteltavat viinit maksetaan jokaisella pisteellä suoraan omalla pankki- tai luottokortilla tai mobiilimaksuvälineellä.

Samalla maistettavien viinien ja ruoka-annosten hinnoittelu muuttuu lipukehinnoittelusta euromääräiseksi hinnoitteluksi. Viinit ovat hinnoiteltu yhtenäisesti hintakategorioittain, kuten aiemminkin.

Uuden käytännön myötä vieraat voivat saavuttuaan siirtyä suoraan maistelemaan ainutlaatuisia samppanjoita eikä heidän tarvitse jonottaa digimaksukorttia ja sen latausta. Tulevaisuudessa maksaminen on entistä sujuvampaa ja ympäristöystävällisempää muovikorttien poistumisen myötä.

Miten ja millä maksat tapahtumassa?

Grand Vin Helsinki -tapahtumassa voit maksaa pankki- ja luottokortilla, mobiilimaksamisen välineillä mm. puhelin ja kello sekä American Express -kortilla. Viinien ja herkkujen maksaminen tapahtuu jatkossakin näytteilleasettajien pisteillä maisteluannoksen oston yhteydessä. Jokaiselta pisteeltä löydät hintakyltit, josta ilmenee maisteluannoksen euromääräinen hinta.

Yrityksille tarjoamme mahdollisuuden käyttää digimaksukorttisysteemiä. Voit tilata etukäteen ryhmällesi digimaksukortit ja voit maksaa kokonaisuuden yhdellä laskulla. Lataamme digimaksukorteille etukäteen sovitun määrän arvoa tilauksen mukaisesti. Etukäteen tilatut digimaksukortit voi noutaa tapahtumassa infopisteeltä esittämällä henkilötodistuksen. Tapahtumassa on yksi kassapiste, jossa korteille voi ladata lisää arvoa.

Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään viinien pariin!

Pääsyliput itsellesi saat hankittua täältä!

Lisätietoa yrityskorteista taru.from@ceesta.com