Yhteistyökumppanit 2017-08-28T20:39:25+00:00

Logo-Lehmann-glass-valk

LEHMANN GLASS
SAMPPANJA- JA VIINILASIT

Lehmann Glass on ranskalainen Champagnen alueella toimiva lasivalmistaja, joka on jo vuosikymmeniä keskittynyt samppanja- viinilasien suunnitteluun ja valmistukseen. Lehmann Glass toimittaa samppanjalaseja lähes kaikille merkittäville samppanjataloille ja sekä laadukkaita ja kauniita viinilaseja laajalle joukolle viinintuottajia ja ravintoloita ympäri maailmaa.

Ranskalainen Lehmann Glassin on maailmankuulu käsinpuhalletuista Grand Champagne -laseist, jotka tuovat samppanjan nauttimiseen aivan uuden ulottuvuuden. Lasi antaa tilaa samppanjan hienoille aromeille ja tyylikkäästi kapeneva suuosa tuo parhaalla mahdollisella tavalla esiin eri tyyppisten samppanjoiden upeat tuoksut. Lyijyttömästä kristallista valmistetut lasit ovat upean kirkkaat, elegantit ja hienostuneen kevyet.

Samppanjalasien lisäksi valmistaa laadukkaita ja viinilaseja moneen eri tarpeeseen sekä yksityis- että ammattikäyttöön. Viimeisimpänä uutuutena ovat suupuhalletut, klassisen kauniit ja tyylikkäät A. Lallament -sarjan viini- ja samppanjalasit. Nämä ajattomat moninkäyttöiset lasit on suunnitellut A. Lallement, yksi Ranskan johtavista kokeista, jolla on vahva intohimo viinin ja ruoan yhdistämiseen. A. Lallementin suunnitelemilla laseilla on kaksi eri käyttötarkoitusta. Jokainen lasimalli on suunniteltu tuomaan esille erilaisten samppanjoiden erityispiirteet ja samalla lasit soveltuvat erinomaisesti eri tyyppisten viinien hienouksien ja alueellisten ominaispiirteiden korostamiseen. A. Lallement -viinilasit ovat suunniteltu sekä yksityis- että ammattikäyttöön.

Maahantuoja:
CEESTA OY