Master Class: LLopart  – Corpinnat

Lauantaina 5.10.2019 klo 14.00-14.50

Luennoitsija: Xavier Simal, Export Director, Llopart
Hinta: 50€

Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi.

Maailmankuulu, arvostettu ja palkittu Llopart tarjoa tänä vuonna tuhdin tietopaketin Corpinnat:sta.  Tammikuussa 2019 yhdeksän espanjalaista huippucavatuottajaa erosivat DO Cava-järjestelmästä ja luokittelevat jatkossa kuohuviininsä Corpinnat-luokituksen alaisiksi. Xavier Simalin mukaansatempaavalla ja iloisella otteella kuulijat saavat tyylikkään kokonaispaketin Corpinnat:sta.

Luonnollisesti Xavier maistattaa hyvin valikoituja Llopartin Corpinnat-helmiä. Todella pitkään pullokypsytettyjä Gran Reservoja unohtamatta.

Llopart, Llopartin perheen viinitila sijaitsee Penedèsissä, yhdellä alueen korkeimmista kohdista, vain 35 km päässä Barcelonasta. Viinejä tällä pitkät perinteet omaavalla viinitilalla on valmistettu jo vuonna 1385. Tila on ollut Llopartin suvun omistuksessa 1400 -luvulta ja Cavoja tällä tilalla on valmistettu jo vuodesta 1887. Llopartin viineistä suurin osa on jo nyt orgaanisesti tuotettuja ja 100% tavoitteeseen päästään lähivuosien aikana. Llopartin Corpinatit ovat kahdella sanalla sanottuna; erinomaisia ja raikkaita. Llopartin viinit ovat puolestaan ovat kevyitä ja raikkaita. Llopartin viinitila sekä Llopartin Cavat ovat saanet useita merkittäviä kansainvälisiä palkintoja ja tunnustuksia.

MAISTELTAVAT VIINIT:

  • Integral, Brut Nature Reserva
  • Microcosmos, Rosé Brut Nature Reserva
  • Leopardi, Brut Nature Gran Reserva
  • Rose Brut Reserva
  • Original 1887 Brut Nature Gran Reserva
  • Nectar Terrecal Demi Sec Reserva