Undrurragan perheellä on pitkät perinteet Chilen viinihistoriassa ja perhe on tuottanut Chileläisiä viinejä kuuden sukupolven ajan. Don Francisco Undurraga oli yksi Chilen viinituotannon pionäärejä aloittaessaan viininviljelyn 1885. Nykyään perheperinne jatkuu Viña Koylella jonka isä Alfonso osti yhdessä poikansa Max ja Cristobalin kanssa 2006 alussa.

Koyle-viinitila on uuden sukupolven viljelijöitä, jotka pyrkivät siirtymään Santiagoon tasangolta entistä ainutlaatuisimpiin kohteisiin ja vähemmän hedelmälliseen maaperään, kuten Andien juurelle tai rannikolle.

Koyle keskittyy pienimuotoiseen terroir-painoitteiseen ja luonnonmukasieen viljelyyn. Viinit tulevat ainutlaatuisesta terroirista Alto Colchagua -alueella, joka rajoittuu Andien vuoristoon ja jota hallinnoidaan sekä luonnonmukaisesti että biodynaamisesti. Viña Koyle on seurausta perheen loputtomasta pyrkimyksestä huippuosaamiseen ja tuotanto on Chilen mittakaavassa pientä mutta sitäkin innovatiivisempaa. Cristóbal Undurraga vastaa viininteosta ja häntä insipiroi eri tarhaosien vivahteet ja erilaisuudet. Viña Koylen viinit ovat puhdaspiirteisiä, viininteko on minimalistista sekä innnovatiivista ja luonnollista, ilman mitään lisättyjä ainesosia.

Tuotanto keskittyy Colchaguan laaksoon Los Lingues tarhaan. 80 hehtaarin tarha on biodynaamisesti viljelty ja sijaitsee Andien juurella. Tilalla kasvatetaan 15 rypälelajiketta, perinteisestä Cabernet Sauvignonista ja Carmeneresta Colchagua-alueelle uusiin Grenacheen ja Mourvedreen, jotka viihtyvät tässä välimeren ilmastossa. Lisäksi he ostavat pieneltä viljelijältä Itata-laaksossa mm Cinsault-rypäleitä josta syntyy Don Cande Cinsault viini. Tilalla on vielä 80 ha istutuskapasiteettia ja 800 ha on luonnonsuojelualuetta.