Rivetto on viinitila neljännessä sukupolvessa Piemonten sydämessä. Tilan nykyisen omistajan, Enricon, isoisoisä perusti tilan vuonna 1902. Vuonna 1938 oli aika laajentaa liiketoimintaa ja silloin hankittiin Tenuta Lirano, joka sijaitsee Serralunga d’Alban ja Sinion kukkuloiden välissä. Vuonna 1970 Enricon isä, Sergio, rakensi uuden kellarin Liranoon ja istutti uusia köynnöksiä sen ympärille. Vuonna 1999 kuvaan astui virallisesti Enrico. Hän aloitti luomuviljelyn vuonna 2011 ja siitä hän jatkoi biodynaamiseen viljelyyn vuonna 2015.

Enricon ajatuksena on kehittää biodiversiteettiä niin pitkälle kuin mahdollista. Viiniköynnösten lomaan on istutettu niin hedelmäpuita, viljaa, yrttejä kuin vihanneksia. Ne puolestaan houkuttelevat hyönteisiä ja lintuja, ja näin ne muodostavat oman ekosysteeminsä. Enricon sanojen mukaisesti luomu ja biodynaamisuus ovat keinoja eivät tuloksia. Ja näistä työn ”hedelmistä” Enrico valmistaa upeita viinejä, jotka ovat saaneet sekä Italiassa että kansainvälisillä markkinoilla erinomaisen vastaanoton.