Master Class: Ainoa Winery – Unconventional wines, unconventional pairings
Master Class -luento PE 18.10.2024 klo 16:30
Luennoitsijat: Paola Guerrero de Cohen & David Cohen, Founders, Ainoa Winery
Hinta: 40 €
Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English.
16 vuotta sitten Suomeen muuttaessaan Paola & David ovat kehittäneet hienoja viinejä suomalaisista raaka-aineista, pääasiassa metsämarjoista. Heidän viininsä ovat voittaneet palkintoja Kaliforniassa, Saksassa ja arvostetuissa Ranskan kilpailuissa, muuttaen käsitystä siitä, mikä on mahdollista käytettäessä muita viinin ainesosia kuin rypäleitä.
Yleensä tarjoillaan punaista lihaa punaviinin kera, kalaa ja kanaa valkoviinin kera. Mutta mikä ruoka vaatii mansikoista tai juurikkaista valmistettua viiniä? Koe ruokaparien yllättävä monipuolisuus epätavallisten viinien kanssa. Löydä upeita yhdistelmiä, joita ei opeteta missään muualla, mukaan lukien ruoat, joiden kanssa viinejä on tunnetusti vaikea yhdistää.
Maistettavat viinit:
- Silkki 2021
- Suven Taika 2021
- Havu 2022
- Kuningatar 2021
- Aho NV
Jokaisen viinin mukana tulee pieni kylmä maistelupala, joka osoittaa, kuinka Ainoan viinien käyttö laajentaa ruokailuelämyksiä.
Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.
Master Class: Ainoa Winery – Unconventional wines, unconventional pairings
Master Class FRI October 18th at 4:30 pm
Speakers: Paola Guerrero de Cohen & David Cohen, Founders, Ainoa Winery
Price: 40 €
This Master Class is held in English.
Since immigrating to Finland 16 years ago, Paola & David have been developing fine wines from Finnish ingredients, mostly using wild berries. Their wines have won awards in California, Germany and the prestigious competitions of France, transforming the perception of what is possible when using wine ingredients other than grapes.
Serve red meat with red wine, fish and chicken with white wine. But what food calls for a wine made from strawberries or lingonberries? Experience the surprising versatility of food pairings with unconventional wines. Discover wonderful combinations that are taught nowhere else, including for foods that are notoriously difficult to pair wines with.
Wines
- Silkki 2021
- Suven Taika 2021
- Havu 2022
- Kuningatar 2021
- Aho NV
Each wine will be accompanied by a small cold food tasting, demonstrating how unconventional wines expand the range of pairings possible during dining experiences.
Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.