Wineworld

Wineworld

Pieni mutta pippurinen Wineworld Finland Oy on joustava tuore toimija Suomen alkoholimarkkinoilla. Laajat kontaktiverkot ja innovatiivinen ajattelutapa on avainsanamme. Salkkumme kasvaa vauhdilla laatu edellä, kaikissa hintaluokissa.

Meillä on ilo tuoda Suomen markkinoille räätälöityjä viinejä isommalle markkinoille kuin pienten perhetuottajien rajoitetun saatavuuden viinejä. Kunnioitamme perinteitä ja rakastamme uusien tuulien haistelemista.

  • Veneton sydämessä, Valpantean alueella, Veronan lähistöllä sijaitsee Antichen Terre Veneten -viinitila, joka tuottaa laadukkaita ja klassisia Veneton alueen viinejä. Antiche Terre Veneten viinintuotantoa ohjaa rakkaus maaperään ja intohimo heidän viinitarhoihinsa. Antiche terre Veneten viinituotannossa yhdistyy rakkaus viinintekoon, perinteiden ja uusien menetelmien yhdistäminen sekä jatkuva täydellisyyden tavoittelu. Antiche Terren viinitilan perustivat jo 1900-luvun alussa kaksi perhettä, ja intohimo viinintekemiseen on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Tällä hetkellä viinitilaa luotsaavat Luciano Sancassani ja Riccardo Degani. He ovat nostaneet Valpantenan alueen viinit uuteen, lähes samanlaiseen kukoistukseen kun tunnetumman naapurialueensa Valpolicellan klassiset viinit. Antiche Terre Venete tuottaa vuosittain n. 1,6 miljoona pulloa suomalaistenkin rakastamia Amarone-, Ripasso- ja Valpocilella-viinejä.
  • Master Class: Allegrini – An Italian Wine Icon

    Master Class -luento PE 13.10.2023 klo 16:30 Luennoitsija: Francesca Begotti, Export Manager / Ambassador, Allegrini Hinta: 65 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Tutustu Valpolicella Classican sieluun kahden ikonisen Allegrinin viinin vertikaalimaistelussa. La Grola: yksi viinitarha ja merkkipaalu koko Valpolicella Classicon valmistuksessa korkealaatuisen viininviljelyn alueena. La Grola on Allegrinin filosofian symboli: tärkeän viininviljelyperinnön vahvistaminen, innovatiivinen viininvalmistustyyli ja uskollisuus parhaille paikallisille perinteille. Tämä filosofia merkitsi Valpolicella Classicon viininvalmistuksen suuren "renessanssin" alkua. Amarone: Ikoni. Ainutlaatuinen makuelämys kulttuurin, perinteiden ja innovaatioiden välillä. Vuodesta toiseen arvostat kehitystä, joka säilyttää Allegrinin ominaispiirteet: hedelmän eheyden ja eleganssin. Allegrinin perheellä on ollut johtava rooli Fumanen ja Valpolicella Classican historiassa 1500-luvulta lähtien. Valpolicellan alueen uudestisyntymisen liikkeelle panevan Giovanni Allegrinin yritysperintö siirtyi hänen poikiensa Walterin ja Francon sekä hänen tyttärensä Marilisan käsiin. Viinitilan pitää tiukasti kiinni perheen juurista ja keskittyy lujasti innovaatioihin ja ympäristön kunnioittamiseen. Poikkeuksellisen laadukkaiden raaka-aineiden ja viininvalmistusperinteen yhdistelmä on avain Allegrini-brändin menestykseen. Allegrinin kiinteistöt ulottuvat noin 150 hehtaarin alueelle Valpolicella Classican kehtoon. Ainutlaatuiset viinitarhat tuottavat arvostettuja viinejä, jotka ovat yksinomaan tilalla kasvaneista rypäleistä. Maataan kohtaan tuntema rakkaus on saanut Allegrinin perheen vahvistamaan Valpolicellan alueen ja sen viininvalmistusperinteen mahdollisuuksia. Kaukokatseisesti tehdyt päätökset ovat tehneet Allegrinistä yhden Italian johtavista viinintuottajista. Francesca Begotti on viinin ystävä hyvin nuoresta iästä lähtien ja viinialan ammattilainen yli 15 vuoden ajan. Francescan juuret juontavat kolmelle täysin erilaiselle viininvalmistusalueelle: Valpolicella Classica, Bolgheri ja Montalcino: nimet, jotka ovat leimanneet italialaisen korkealaatuisen viininvalmistuksen tarinaa. Francesca on voidessaan olla mukana tässä menetyksekkäässä tarinassa. Francesca on Allegrinin vientijohtaja ja maailmanlaajuinen brändilähettiläs. Maistettavat viinit:
    • Allegrini La Grola 2016
    • Allegrini La Grola 2018
    • Allegrini La Grola 2020
    • Allegrini Amarone Classico 2019
    • Allegrini Amarone Classico 2015
    • Allegrini Amarone Classico 2013
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Allegrini – An Italian Wine Icon

    Master Class Fri Oct 13th at 4:30pm Speaker: Francesca Begotti, Export Manager / Ambassador, Allegrini Price: 65 € This Master Class is held in English. Discover the soul of Valpolicella Classica with a vertical tasting of two historical wines from Allegrini. La Grola: a single vineyard and a landmark chapter in making the entire Valpolicella Classico a land of high-quality viticulture. La Grola is emblematic of Allegrini’s philosophy: enhancement of an important viticultural legacy, an innovative wine-making style and loyalty to the best local traditions. This philosophy marked the beginning of the great ‘renaissance’ of wine-making in Valpolicella Classico. Amarone: the Icon. A unique tasting experience between culture, traditions and innovations. Year after year, you will appreciate the evolution maintaining Allegrini’s distinctive features: integrity of the fruit and elegance. The Allegrini family has played a leading role in the history of Fumane and Valpolicella Classica since the sixteenth century and has handed down the culture of the vine and wine ever since. The corporate legacy of Giovanni Allegrini, the driving force behind the rebirth of the Valpolicella area, passed into the hands of his sons Walter and Franco, and his daughter, Marilisa. The highest expression of the winery, holding on tight to family roots while keeping a firm focus on innovation and respect for the environment. The combination of exceptional-quality raw materials and winemaking tradition is the key to the Allegrini brand’s success. Allegrini’s properties extend for around 150 hectares in the cradle of the Valpolicella Classica. The unique vineyards yield prestigious wines, stemming from the company’s winemaking style and its exclusively estate-grown grapes. The love they feel for their land has driven the Allegrini Family to enhance the potential of the Valpolicella area and its winemaking tradition. The decisions taken, informed with great far-sightedness, have seen Allegrini become one of the leading wine producers in Italy, and it is precisely in Valpolicella that the new generation of producers looks to Allegrini wines as an essential benchmark. Francesca Begotti has been a wine lover since a very young age, professional in the wine industry since more than 15 years. My roots are sunk into three completely different winemaking areas: Valpolicella Classica , Bolgheri and Montalcino : appellations that have marked the story of Italian High quality winemaking. I'm proudly part of this successful path and worldwide Ambassador. Wines
    • Allegrini La Grola 2016
    • Allegrini La Grola 2018
    • Allegrini La Grola 2020
    • Allegrini Amarone Classico 2019
    • Allegrini Amarone Classico 2015
    • Allegrini Amarone Classico 2013
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Beaujolais Wines – A mosaic of soils

    Master Class -luento Pe 13.10.2023 klo 18:00 Master Class -luento La 14.10.2023 klo 15:30 LOPPUUNMYYTY / SOLD OUT Luennoitsija: Gregory Barbet, Director of Terroirs et Talents , Owner of Domaine de la Pirolette Hinta: 35 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Tällä Master Class -luennolla pääset tutustumaan laadukkaisiin Beaujolais-alueen viineihin ja varsinkin miten maaperä vaikuttaa alueen viinintuotantoon ja viineihin. Master Class -luennon pitää Gregory Barbet, Terroirs et Talents -yhdistyksen johtaja ja Domaine de la Pirolettin omistaja.  Terroirs et Talents on kaupallinen yhdistys, joka koostuu useista perhetuottajista Beaujolais'n ja Mâconnais'n välillä. Jokaisella tuottajalla on oma identiteettinsä brändinsä. Terroirs et Talents myy ja markkinoi viinejä ravintoloille, viinikauppialle ja pienille ulkomaalaisille jakelijoille ja maahantuojille. Yhdistyksen synty on ennen kaikkea tarina ystävyydestä ja kahden ihmisen, Hervé Dupondin ja Xavier Barbetin, välisestä yhteistyöstä. Molemmilla perheillä on pitkä historia alueen viinintuotannossa. Dupond- ja Barbet -perheet ovat olleet Beaujolaisissa vuodesta 1580 ja vastaavasti 1711. Vuonna 2007 he tapasivat ja perustivat yhdistyksen jakamaan tiettyjä tietoa, palveluita ja työkaluja. Heidän tavoitteenaan oli tarjota Beaujolais-viinien ystäville entistä tehokkaampaa palvelua ja laajempaa viinivalikoimaa. 8 vuotta myöhemmin Grégory Barbet liittyi projektiin samalla intohimolla ja filosofialla.  Sama intohimo ja filosofia on ohjannut yhdistyksen kehitystä ottamalla mukaan muita alueen perhetuottajia vuosien varrella, keskittyen ilmeisten synergiaetujen lujittamiseen. Peruslähtökohta on jatkuva yhteistyö ja työskentely viinitarhoilla viiniköynnösten parissa, ympäristöystävälliset menetelmät sekä parhaan hyödyn ja opin saaminen eri maaperistä. Viininvalmistusmenetelmät kunnioittavat rypälettä ja tehty työ mukautetaan joka vuosi vastaamaan tuotettua vuosikertaa. Jokainen tuottaja säilyttää ainutlaatuisen identiteettinsä luomalla luonteeltaan vahvoja, tarkkoja, anteliaita, elegantteja ja täydellisesti alueelle sopivia viinejä. Yhdessä työskentely tarkoittaa myös keskustelua, tiedon jakamista ja toisten auttamista, jotta alueen tuottajat pystyvät jatkossakin takaamaan laadukkaasti tuotettuja ja alueelle tyypillisiä viinejä.  Maistettavat viinit:
    • Beaujolais Rouge Les Pierres Dorées 2022 Domaine Romy (Limestone)
    • Fleurie La Madone 2022 Pierre Dupond (Shallow lightly altered pink granite)
    • Brouilly 2022 Château de la Terrière (Deep heavily altered pink granite)
    • Saint-Amour Le Carjot 2020 Domaine de la Pirolette (Blue stones)
    • Moulin à Vent Cuvée de la Lure 2020 Château de la Terrière (Alluvial and piedmont)
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Beaujolais Wines – A mosaic of soils

    Master Class Fri Oct 13th at 6:00 pm Master Class Sat Oct 14th at 3:30 pm SOLD OUT Speaker: Gregory Barbet, Director of Terroirs et Talents, owner of Domaine de la Pirolett Price: 35 € This Master Class is held in English. With this Master Class lecture, you will get to know the high-quality wines of the Beaujolais region and especially how the soil affects wine production and wines. The Master Class lecture will be given by Gregory Barbet, director of the Terroirs et Talents association and owner of Domaine de la Piroletti. Terroirs et Talents is a commercial association made up of several family producers between Beaujolais and Mâconnais. Each producer has his or her own brand of identity. Terroirs et Talents sells and markets wines to restaurants, wine merchants and small foreign distributors, and importers. The origin of the association is, first and foremost, a story of friendship and the coming together of two people: Hervé Dupond and Xavier Barbet. Each had a long history in wine to their name. The Dupond and Barbet families have been present in Beaujolais since 1580 and 1711, respectively. 2007, they came together and formalized the association to share certain services and tools. Their objective was to offer their customers more efficient services and a broader selection of wine.  8 years later, Grégory Barbet joined the project with the same desire, philosophy, and convictions. This natural and human alchemy represents the DNA of Terroirs et Talents. It has guided the development with the inclusion of other estates over the years, focused on consolidating obvious synergies. The fundamental grounding is shared: constant work on the vines and the soils, environmentally friendly methods, and getting the best from the terroirs. Grapes are grown in plots before blending and are picked by hand. Wine-making methods respect the grape; the work is customized yearly to match the vintage produced. Each estate preserves its singular identity within a framework of creating wines of strong character, precise, generous, elegant, and perfect for laying down. Working together also means working in the same direction, under the same impetus, discussing, sharing, and helping each other to guarantee high-quality wines.  Wines
    • Beaujolais Rouge Les Pierres Dorées 2022 Domaine Romy (Limestone)
    • Fleurie La Madone 2022 Pierre Dupond (Shallow lightly altered pink granite)
    • Brouilly 2022 Château de la Terrière (Deep heavily altered pink granite)
    • Saint-Amour Le Carjot 2020 Domaine de la Pirolette (Blue stones)
    • Moulin à Vent Cuvée de la Lure 2020 Château de la Terrière (Alluvial and piedmont)
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.
  • Master Class: Ceretto - Nebbiolo - Ode to Plurality

    Master Class -luento LA 14.10.2023 klo 14:00 HUOM! Muuttunut kellonaika. Luennoitsija: Mattia Pagliasso, Export Manager, Ceretto Hinta: 80 € Tämä Master Class -luento pidetään englanniksi / This Master Class is held in English. Tällä Master Classilla pääset kokemaan yhden Italian tunnetuimman tuottajan viinien kauneutta, joka on antanut niin paljon viininystäville ympäri maailmaa. Langhen viinitarhat ja Nebbiolon moninaisuus tuo meille Ceretton viennistä vastaava Mattia Pagliasso, joka työskentelee erittäin läheisesti Ceretton perheen kanssa. Maistelun teemana on Nebbiolo -rypäle ja Langhe ja sen viinitarhat, joissa Ceretto-perheen viinit ovat peräisin. Ceretto on yksi Piemonten arvostetuimmista Barolo- ja Barbaresco-tuottajista. Ceretton perhe on edustanut Langhen aluetta intohimolla, tehden vieraanvaraisuudesta, viinistä, ruoasta ja taiteesta missionsa ja perheellä onalueella pitkä historia innovaation osalta. ”Joka juo meidän viinejämme, näkee ne viinitarhat, joista ne ovat peräisin. Viinitarha on historiaa, kukkuloiden nimet säilyvät muuttumattomina ajan myötä, mikä parantaa täällä valmistettujen viinien laatua ja uskottavuutta. Voit etsiä, vierailla ja fyysisesti koskettaa viinitarhaa… aina.” – Ceretto-perhe Maistettavat viinit:
    • Ceretto Barbaresco Bernadot 2019
    • Ceretto Barbaresco Asili 2019
    • Ceretto Barolo Bussia 2019
    • Ceretto Barolo Roche di Castiglione 2019
    • Ceretto Barolo Prapó 2019
    Huomaathan, että Master Class -lippu ei sisällä tapahtuman sisäänpääsylippua. Ostaessasi Master Class -lipun, muista ostaa myös sisäänpääsylippu tapahtumaan.

    Master Class: Ceretto - Nebbiolo - Ode to Plurality

    Master Class Sat Oct 14th at 2:00 pm NOTE! Changed time Speaker: Mattia Pagliasso, Export manager, Ceretto Price: 80 € This Master Class is held in English In this Master Class we explore the beauty of the wines from one of Italy’s most famous producers, who has given so much to winelovers around the world. The vineyards of Langhe and the plurality of Nebbiolo is being brought to us by Mattia Pagliasso, who is in charge of the exports of Ceretto, working hand in hand with the family. The theme of the tasting is Langhe and its vineyards, where the Ceretto family’s wines come from a mosaic of land, bringing us an extraordinary tasting of wines from different plots from the Bricco Rocche at Castiglione Falletto and Bricco Asili wineries. Ceretto is one of the most respected Barolo and Barbaresco producers in Piemonte. The Ceretto family has been representing the Langhe territory with passion, making hospitality, wine, food, and art its mission. The family has a history of revolution, intuition and innovation. “Whoever drinks our wines can see the vineyards from which they originated. The vineyard is history, the names of the hills remain, unchanged over time, enhancing the quality and credibility of the wines produced here. You can search for, visit and physically touch a vineyard…always.” – Ceretto Family Wines
    • Ceretto Barbaresco Bernadot 2019
    • Ceretto Barbaresco Asili 2019
    • Ceretto Barolo Bussia 2019
    • Ceretto Barolo Roche di Castiglione 2019
    • Ceretto Barolo Prapó 2019
    Please note that in addition to a Master Class ticket, you also need an entrance ticket to the event.

Otsikko

Go to Top