Hedon

Hedon Oy on mukaansatempaava uuden ajan viinien ja muiden alkoholijuomien myynti- ja markkinointiyritys. Uusimmat, tehokkaat ja monipuoliset markkinointikeinot ovat valttimme ja niitä hyödynnämme rohkeasti.

Uusien tuulien kehittely markkinoillemme on ydinosaamistamme. Hedonisteja kun olemme, meillä on lupa nauttia työstämme ja teemme sen toisiamme, asiakkaitamme sekä päämiehiämme kunnioittaen.

Meidät löytää myös Facebookista www.facebook.com/hedonistiviiniklubi ja Instagramista @hedonistiviiniklubi

www.hedon.fi

  • Perhe Jung on kasvattanut viiniä Erbachissa, Rheingaussa vuodesta 1799. Ranskan vallankumouksen jälkeisessä maauudistuksessa suuri osa kirkon ja aatelisten maasta jaettiin työskenteleville talonpojille, jopa Länsi-Saksassa. Dagens Jungin kuoleman jälkeen Ludwig Jung otti toimintansa vuonna 1974, vain 25-vuotias, koska hänen isänsä kuoli niin aikaisin. Vuonna 2007 Ludvig puolestaan on luovuttanut ruorin nuorimmalle pojalleen Alexander Johanneselle.  Alexander kouluttaitui diplomi-insinööriksi Geisenheimin yliopistossa harjoiteltuaan Saksassa ja jopa Etelä-Afrikassa. Siis tyypillinen perheyritys viinimaailmassa.
  • Espanjalais-baskilaisen, Chileen jo vuonna 1735 emigroituneen perheen poika Don Maximiano Errázuriz oli visionääri. Hän perusti Viña Errázurizin vuonna 1870, mutta toisin kuin muut viininviljelijät hän ei jäänyt pääkaupunki Santiagon laitamille vaan näki vaivaa löytääkseen ”parasta maaperää parhaille viineille”. Hän ihastui Aconcaguaan ja – jälleen muiden hämmästykseksi – istutti sinne ranskalaisia lajikkeita, kuten Cabernet Sauvignonia, Merlot’a ja Syrah’ta.

    Loppu on historiaa. Aconcagua on nykyään arvostettu viinialue juuri upearakenteisten punaviiniensä ansiosta, ja Viña Errázuriz yksi Chilen maineikkaimmista viinitaloista.