Grand Vin Helsinki Master Class maisteluissa on vielä tilaa lähes kaikilla luennoilla! tule nauttimaan viinit huippuosaavien asiantuntijoiden seurassa ja saat viineihin lisää ulottuvuutta. Samuilin johdolla Syvennytää Ranskan alueeseen, Punainen Intohimo – Bordeaux, pääset omakohtaisesti maistamaan eri tyylisiä kuohuviinejä Tanelin kanssa, Jukka Sinivirta kertoo värikkäällä tavallaan viinimaailman aatelisesta Cabernet Savignonin – rypäleen viineistä, Espanjalaiseen Cava-viiniin pääset tutustumaan Xavier Simalin tastingissä, Enrico Rivetto tuo tuulahduksen Italian Piemontesta. Huippusuositut Appassimento – ja Amarone – viinit on mukana kahdella luennolla sekä Kaidi Kerdt että Daniel Steward, Jean-Baptiste Adam on biodynaamisuuden viljelyn airut Ranskan Alsacessa. Tule mukaan tapahtumaan, pääsalissa on yli 200 viiniä ja näissä Master class maisteluissa mukana erikoisuuksia. Liput etukäteen netistä tai ovella sekä huomenna perjantaina että lauantaina. Vanha Ylioppilasta, Osta liput nyt!

Käy tykkäämässä tai kommentoimassa kuvaa Instagramissa ›
Grand Vin Helsinki Instagramissa: instagram.com/grandvinhelsinki/