Meet Nathalie Lagrue from Chateau de Seguin at Grand Vin Helsinki at 6th to 7 Th of October. Château de Seguin edustaa AOC BORDEAUX SUPÉRIEUR -luokittelutason viinejä parhaimmillaan. Pehmeitä tanniineja, vahvoja aromeja ja paljon tummaa marjaa. Bordeaux -viinejä, joita on yleensä hyvin miellyttävä nauttia. Nyt Grand Vin Helsinki -tapahtumassa on mahdollista päästä tutustumaan tarkemmin Château de Seguinin viineihin ja kuulemaan lisää AOC Bordeaux Superieur -viineistä Nathalie Lagruen johdolla. Nathalie Lagrue on työskennellyt Château de Seguinilla intohimoisesti jo yli 25 vuoden ajan ja hän vastaa tällä hetkellä maailmanlaajuisesti Château de Seguinin myynnistä. Master Class -luennollaan Nathalie Lagrue esittelee talon omia viinejä usemman vuosikerran vertikaalilla ja kertoo samalla lisää Bordeaux-alueen viineistä. Nathalie pitää Master Class -luennon perjantaina 6.10 klo 18.30 ja lauantaina 7.10 klo 14.30. Lippuja Master Class -luennoille saat Ceestashop-verkkokaupasta. Tervetuloa!
https://www.ceestashop.fi/tapahtumat/tuotteet/master-class-luennot/112/

Käy tykkäämässä tai kommentoimassa kuvaa Instagramissa ›
Grand Vin Helsinki Instagramissa: instagram.com/grandvinhelsinki/