Info 2018-09-06T11:15:35+00:00

INFO

Mikä

GRAND VIN HELSINKI 2018 – VIINIÄ JA HERKKUJA

Grand Vin Helsinki 2018 on viinitapahtuma, joka kokoaa yhteen valikoiman laadukkaita viinejä ympäri maailman. Yhteistä viineille on, että niistä näkyy ja maistuu kullekin alueelle ominaiset piirteet ja ne ovat tuotettu ammattitaidolla, kokemuksella ja intohimolla.

Viinin saloihin meitä johdattavat viinintekijät ja viinintuottajat eri puolilta maailmaa, jotka kertovat ja maistattavat viinejään Vanhan Ylioppilastalon kauniissa salissa. Omaa viinitietämystään voi myös laajentaa osallistumalla Master Class -luennoille. Master Class -luennoilla syvennytään yhden tuottajan tai tietyn teeman alla sekä ulkomaisten viinintekijöiden ja tuottajien toimesta mutta myös muutaman kotimaisen viinintuntijan johdolla.

Master Class -luentoihin on rajattu määrä paikkoja ja niihin voi ostaa liput etukäteen ceestashop.fi -verkkokaupasta samalla kun hankkkii itselleen ja kavereilleen pääsylipun. Tarkempi tieto luennoista löytyy tapahtuman nettisivujen Master Classes -kohdasta. Kaikissa Master Class -luennoissa maistelulasina käytetään Lehmann Glassin upeaa käsinpuhallettua A. Lallement -lasia.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan tunnetumpia viiniklassikoita sekä harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla viiniin sopivaa purtavaa pienten maisteluannosten muodossa.

Tule yksin, kaksin tai porukalla. Ota yhteyttä meihin, jos haluat porukallesi tai yritysryhmällesi räätälöidyn Master Class -luennon.

Milloin

Perjantaina 12. lokakuuta 2018, klo 15.30-21.00

Lauantaina 13. lokakuuta 2018, klo 14.00-20.00

Missä

Vanha Ylioppilastalo
Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Historiallinen, yli 140 vuotta sitten avattu Vanha ylioppilastalo on kenties kaupungin perinteisin juhlien ja tapahtumien viettopaikka. Aivan ydinkeskustassa sijaitseva arvorakennus on osa suomalaista kulttuurihistoriaa. Upea juhlasali ja historiallinen musiikkisali luovat mainiot puitteet keväiselle samppanjatapahtumalle.

Sisäänpääsyliput ja maistelulipukkeet

Pääsylippuja myydään ennakkoon Ceestashop.fi -verkkokaupan kautta. Pääsylippujen ennakkomyynti jatkuu kyseistä tapahtumapäivää edeltävään iltaan klo 20 saakka eli perjantaille 12.10. voi vielä torstain 11.10. aikana ostaa lippuja ja lauantaille 13.10. voi ostaa lippuja vielä perjantaina 12.10. klo 20.00 asti tai niin kauan kuin lippuja riittää. Pääsylippuja myydään saatavuuden mukaan myös ovella molempina päivinä perjantaina ja lauantaina à 20 €. Tervetuloa!

Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Excellence 39 -viinilasi, joka jaetaan sisään tullessa.

Tapahtuma on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.
Viininmaistelu tapahtuu digilipukkeilla, joita voi ladata lipukepisteissä. Digilipukkeen arvo on 2,50 €. Maisteltavien viinien hinnat vaihtelevat yhdestä useampaan lipukkeeseen riippuen viinin hintaluokasta. Tapahtumassa tarjoiltava maisteluannos on 4 cl ja vahvemmille viineille 2 cl.

Master Class -luennoille liput ostetaan erikseen ja Master Class -luennolle tarvitaan myös pääsylippu itse tapahtumaan.

Ajankohtaista

2903, 2018

Syksyn päivämäärät kalenteriin eli Grand Vin Helsinki 2018 kaksi päiväinen viinien tapahtuma 12.10.-13.10.2018.

Syksyn päivämäärät kalenteriin eli Grand Vin Helsinki 2018 kaksi päiväinen viinien tapahtuma 12.10.-13.10.2018. Käy tykkäämässä [...]

2102, 2018

Restaurant Jord, Congratulation for the Nordic Michelin book Bib Gourmande! And thanks again for the delicius lunch & friendly service🏻

Restaurant Jord, Congratulation for the Nordic Michelin book Bib Gourmande! And thanks again for the [...]

710, 2017

Muista myös maistaa ihania @restaurantjord herkkuja käydessäsi tapahtumassa 🏻

Muista myös maistaa ihania @restaurantjord herkkuja käydessäsi tapahtumassa 🏻 Käy tykkäämässä tai kommentoimassa kuvaa Instagramissa [...]

710, 2017

Kiitos kaikille eilisille vierailijoilla ihanasta päivästä Vanhalla Ylioppilastalolla. Tänään avaamme ovet jo puolilta päivin, tervetuloa käymään! Lippuja saa ovelta ja tilaa on myös vielä Master Class luennoille

Kiitos kaikille eilisille vierailijoilla ihanasta päivästä Vanhalla Ylioppilastalolla. Tänään avaamme ovet jo puolilta päivin, tervetuloa [...]