Meet Nathalie Lagrue from Chateau de Seguin at Grand Vin Helsinki at 6th to 7th of October

Meet Nathalie Lagrue from Chateau de Seguin at Grand Vin Helsinki at 6th to 7 Th of October. Château de Seguin edustaa AOC BORDEAUX SUPÉRIEUR -luokittelutason viinejä parhaimmillaan. Pehmeitä tanniineja, vahvoja aromeja ja paljon tummaa marjaa. Bordeaux -viinejä, joita on yleensä hyvin miellyttävä nauttia. Nyt Grand Vin Helsinki -tapahtumassa on mahdollista päästä tutustumaan tarkemmin Château de Seguinin viineihin ja kuulemaan lisää AOC Bordeaux Superieur -viineistä Nathalie Lagruen johdolla. Nathalie Lagrue on työskennellyt Château de Seguinilla intohimoisesti jo yli 25 vuoden ajan ja hän vastaa tällä hetkellä maailmanlaajuisesti Château de Seguinin myynnistä. Master Class -luennollaan Nathalie Lagrue esittelee talon omia viinejä usemman vuosikerran vertikaalilla ja kertoo samalla lisää Bordeaux-alueen viineistä. Nathalie pitää Master Class -luennon perjantaina 6.10 klo 18.30 ja lauantaina 7.10 klo 14.30. Lippuja Master Class -luennoille saat Ceestashop-verkkokaupasta. Tervetuloa!
https://www.ceestashop.fi/tapahtumat/tuotteet/master-class-luennot/112/

Käy tykkäämässä tai kommentoimassa kuvaa Instagramissa ›
Grand Vin Helsinki Instagramissa: instagram.com/grandvinhelsinki/

2017-10-03T09:54:16+00:00 Categories: Stream|Tags: , , , |